Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Rund terrasse
w

Gratis rådgivning

Rund terrasse

En rund terrasse er noget, du ikke ser så ofte – ikke desto mindre er den et fantastisk valg. Den runde form skaber ro, harmoni og velværestemning – det vil du erfare allerede ved første øjekast. Bryd med de ordinære forestillinger om, hvordan en terrasse skal se ud, og anlæg en skøn cirkelterrasse, der bryder de lige linjer.

HVORDAN LAVER MAN EN RUND TERRASSE?

Måske ser du på billederne af de smukke, runde terrasser og tænker, at det ser kompliceret ud at lægge stenene i en præcis cirkel. Men i virkeligheden er det faktisk slet ikke så svært. Du starter med centercirklen og arbejder dig derefter udad, sten for sten. På den måde er det lettere at få stenen til at ligge i en regulær og symmetrisk cirkel.

Cirklen kan desuden kantes med en række chaussesten for at give en fin afsluttende finish, hvis du ønsker det. Stenene bliver leveret færdigskåret og tilpasset netop din runde terrasse, så de er parat til at blive lagt i de smukke cirkler. Den runde terrasse er et dejligt projekt, hvor du på en weekend hurtigt får lavet en ekstra lille oase i haven.

GØR DRØMMEN OM EN CIRKELTERRASSE TIL VIRKELIGHED

Har du forelsket dig i en cirkelformet terrasse, er beslutningen formentlig allerede truffet – og så handler det bare om at få den bestilt. Som standard fås en cirkelformet terrasse i Ø4 meter, som er et mål, der passer ind i mange haver. Det giver god plads til møbler og til at opholde sig og nyde livet, uden at terrassen bliver alt for stor.

Ønsker du en større eller mindre terrasse, er der også mulighed for at få lavet en rund terrasse på specialmål. Du skal blot være opmærksom på, at du må påregne lidt ekstra leveringstid, hvis du vælger denne løsning. Vælger du stenene til dit kommende belægningsprojekt hos os i standardmål, leverer vi stenene allerede indenfor 3-5 hverdage. I mellemtiden kan du jo gøre de nødvendige forberedelser i haven, så du er klar til at lægge stenene, når de ankommer til din adresse.

rund terrasse

OPNÅ BLIKFANG MED EN RUND TERRASSE I HAVEN

Hvis din kommende terrasse godt må syne af noget og have lidt wow-faktor over sig, kan du med en rund terrasse hurtigt krydse denne del af. Uanset valg af belægning er du sikker på, at du med denne type terrasse opnår et flot blikfang. En cirkelformet terrasse fås i mange farver sandsten – du skal bare træffe et valg: Skal stenene være varme og lyse eller måske mørkere og mere mystiske? Vælg mellem farverne nedenfor og lad dig inspirere af de mange smukke kundefotos:

Mange er vant til at tænke terrasser som rektangulære eller kvadratiske, hvilket nok i høj grad skyldes de kantede fliser, vi er vant til at se. Med en rund terrasse får du smukke buer og organiske former, der kan bryde en have præget af skarpe kanter – eller understøtte andre buede elementer i haven i form af bede eller gangstier. Én ting er i hvert fald sikker; du kan udnytte terrassens utraditionelle facon til at skabe et dejligt opholdssted, som også vil blive bemærket af dine gæster, når I skal nyde en kop kaffe eller et glas vin på din elegante, runde terrasse.

LAD BUERNE LEGE MED I GEOMETRIEN

En smuk cirkelformet terrasse er et populært valg, når der skal laves et lille åndehul, og vi ser dem ofte blive etableret bagerst i haven i en hyggelig afkrog lidt væk fra huset eller på en smuk plet ned til vandet. Heldigvis er der ingen regler for, hvor du vælger at lave en cirkelterrasse – det er helt og aldeles op til dig.

En rund terrasse virker måske ikke til at være markant anderledes end den klassiske kvadratiske eller rektangulære – men det er den bare lidt alligevel. Når først du lader buerne lege med geometrien og den gængse opfattelse af, hvordan en terrasse skal formes, vil du hurtigt opdage, hvordan du skaber et uderum – en oase – som er helt særegen. Så derfor: Vælg flotte natursten med runding og giv dig i kast med en cirkelformet terrasse. Det vil du med garanti ikke fortryde.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES RUNDE TERRASSER?

Er du næsten klar til at bestille din nye cirkelterrasse, men mangler svar på et enkelt spørgsmål? Eller har du brug for hjælp til at vælge den helt rigtige type sten og størrelse? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 97 11 83 93 eller mail info@lithos.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig på vejen mod din nye smukke terrasse i natursten.

Læs også vores artikel: Chaussesten i mønster

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop