Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Test af natursten

Testet og godkendt


Det danske vejr er særdeles hårdt mod belægninger. Den gentagne frost og tø gennem en lang vinter kan sætte sine spor på mange ting.

 

Men vores sandsten og skifer tåler både vinterens frost, forårets tø samt de varme solstråler om sommeren. Der skal mere til at slå vores natursten ud af kurs. De er testet hos TEKNOLOGISK INSTITUT som siger OK for kvaliteten. Det betyder, at du med ro i sindet kan anvende vores produkter i din have og vide at profesionelle har gennemtestet dem samt at de stadig vil være smukke, selv efter mange år i din have.

 

Så tag blot ud til én af vore forhandlere af natursten og se de smukke og holdbare havefliser og drøm dig til, hvordan også din have kan komme til at se ud.

 

Hvis du som fagperson ønsker at se disse tests, så kontakt os venligst.

 

 

ALTID BEDSTE KVALITET!
LITHOS natursten sælger kun kvalitetsfliser af højeste standard. Der findes rigtig mange faldgruber, når man indkøber natursten i fjerne egne af verden.

 

Vore eksklusive natursten er alle kalibreret i tykkelsen og kan derfor nemt lægges i sand eller stenmel – præcis som almindelige betonsten. Dermed sparer du dig selv for store omkostninger og en del besvær. De kan derfor ikke sammenlignes med lignende produkter på det danske marked som ofte er tyndere, ikke kalibreret og af en dårligere kvalitet.

 

Hos LITHOS natursten har vi nøje udvalgt vores leverandører, som udelukkende er kendt for gennem mange år at kunne levere kvalitet af fineste karat. Vores samarbejde er således baseret på langsigtede samarbejdsrelationer, der konstant plejes. LITHOS natursten deltager således også aktivt i udviklingen af nye forholdsregler omkring sikkerhed i produktionen samt produktudviklingen direkte hos leverandøren.

Dark

 

 

 

 

 

Grey

 

 

 

 

 

Mahogany

 

 

 

 

 

Naturel

 

 

 

 

 

Olive

Red

 

 

 

 

 

Sahara

 

 

 

 

 

Skifer

 

 

 

 

 

w

Fri fragt...

Over hele landet ved køb for over kr. 15.000,-

(til brofaste øer i Danmark)

bestået de skrappe tests

Teknologisk Institut har testet og godkendt vores natursten til det danske klima.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop