Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Test af natursten

TESTET OG GODKENDT

Det danske vejr er særdeles hårdt mod belægninger. Den gentagne frost og tø gennem en lang vinter kan sætte sine spor på mange ting.

Men vores sandsten og skifer fliser tåler både vinterens frost, forårets tø samt de varme solstråler om sommeren. Der skal mere til at slå vores natursten ud af kurs. De er blevet kvalitetstestet i Danmark på et uafhængigt laboratorium. Både for saltpåvirkning samt frost/tø. De har bestået alle tests og er derfor et solidt alternativ til beton- og granitprodukter.

Det betyder også, at du med ro i sindet kan anvende vores produkter i din have og vide at professionelle har gennemtestet dem samt at de stadig vil være smukke, selv efter mange år i din have.

Så tag blot ud til én af vore forhandlere af natursten og se de smukke og holdbare havefliser og drøm dig til, hvordan også din have kan komme til at se ud.

 

Hvis du som fagperson ønsker at se disse tests, så kontakt os venligst.

Belægning terrasse

Sahara i det populære MIX-mønster: 29 x 29, 29 x 60, 60 x 60, 60 x 90 cm. Køb dem her…

 

ALTID BEDSTE KVALITET!

LITHOS natursten sælger kun kvalitetsfliser af højeste standard. Der findes rigtig mange faldgruber, når man indkøber natursten i fjerne egne af verden.

Vore eksklusive natursten er alle kalibreret i tykkelsen og kan derfor nemt lægges i sand eller stenmel – præcis som almindelige betonsten. Dermed sparer du dig selv for store omkostninger og en del besvær. De kan derfor ikke sammenlignes med lignende produkter på det danske marked som ofte er tyndere, ikke kalibreret og af en dårligere kvalitet.

Hos LITHOS natursten har vi nøje udvalgt vores leverandører, som udelukkende er kendt for gennem mange år at kunne levere kvalitet af fineste karat. Vores samarbejde er således baseret på langsigtede samarbejdsrelationer, der konstant plejes. LITHOS natursten deltager således også aktivt i udviklingen af nye forholdsregler omkring sikkerhed i produktionen samt produktudviklingen direkte hos leverandøren.

Store skifer fliser

Skifer på en regnvejrsdag – se mange flere kundefotos her…

Dark

Grey

Mahogany

Naturel

Olive

Red

Sahara

Skifer

w

Fragt

Fast grundbeløb for første 3 paller. Derefter Danmarks billigste fragt på hver enkelt palle.

Bestået de skrappe danske tests

Kvalitetstestet på uafhængigt dansk laboratorium.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop