Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Mahogni sandsten

Dens mørke og livlige glød har gjort den populær i hele Europa. Stenen er både klassisk og elegant, men samtidig også hyggelig, lun og overraskende. Farverne spænder over mange nuancer: grå, sorte, røde og brune.

Farver

Kategori

Størrelse

Søg…

w

Gratis rådgivning

Mahogany sandsten i højeste kvalitet

Mahogni som vi måske ville sige på dansk – er en tidsløs farve og derfor det perfekte valg til små udendørs stier i baghaven eller den sydvendte terrasse der flyder dagligt i solens varme stråler. MAHOGANY er ikke kun det perfekte valg til havens daglige brug, men også det perfekte valg som et dekorativt element i haven. Selvom dens varme farvetoner og derfor også et spænd af farver, har mange forskellige afskygninger, er der et moderat farvespil der fremhæver og giver præg af stranden og ørkenens sand. MAHOGANY komplimenterer det naturlige i hårdt træ og andre naturprodukter hvilket gør den nem at style.

MAHOGANY er et spændende alternativ til de øvrige farver sandsten. Dens mørke og livlige glød har gjort den populær i hele Europa. Den er både klassisk og elegant men samtidig også hyggelig, lun og overraskende. Dens farvespil er større end hos den mere traditionelle GREY sandstone. Men mindre end hos f.eks. DARK sandstone.

Se vores fulde udvalg af sandsten.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop