Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Sahara sandsten

De blide farver er ikke overraskende blevet en stor succes. Farveskalaen fra det cremede lyse til det lidt mørkere rødbrune giver mulighed for at se de smukke fossil-aftegninger.

w

Gratis rådgivning

Sahara sandstone – vores elegante og eksklusive natursten i blide farver

Sandstone sandsten i sahara

Lad os præsentere den yndefulde SAHARA sandstone. En sandsten, som gløder i en mangfoldighed af nuancer: fra lys creme eller flødefarvet til gul og rødbrun i de mørkeste nuancer.

Sandstone-flisens rustikke overflade og de mange forskellige udskæringer giver mange muligheder for en unik løsning i din have. 

Vi leverer mange forskellige størrelser af disse eksklusive natursten fliser. Lige fra de små chaussesten, der kan bruges til kantsten ved bede og terrasse, og helt op til 1 x 1 meter belægningsten, som kan skabe de skønneste uderum. Ligeledes kan du få vores Sandstone-mursten til højbede, massive trappetrin, cirkelterrasser og kanter til swimmingpools. Alt sammen med de samme smagfulde farvenuancer, så du på tværs af stenstørrelser kan danne en helhed i din have.

Med en SAHARA sandstone er hver sten helt unik, og du kan være heldig at opdage de udsøgte fossilaftegninger i stenens overflade  – enten i større eller mindre grad alt efter stenen.

Sandstone sandsten i Sahara

SAHARA sandstone i MIX-mønster og spejlbassin kantet med mursten.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop