Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Fragtpriser 2023

Ved ordrer under kr. 15.000 er fragten kr. 2.000,-

Ved ordrer over kr. 15.000 vil fragten være hvad der svarer til mellem kr. 300,- og 400,- pr. palle. Vi har dog varer med forskellige størrelser af paller, så det kan være at vi pakker varerne lidt anderledes end beregnet. Det er dog ikke noget, som ændrer prisen, da den er fast ved ordreafgivelse.

 

 

Levering med truck eller kran?

Alle vores paller bliver pr. automatik leveret af en lastbil med truck – hvis ikke andet oplyses.

Hvis man ønsker leveret med kran SKAL det oplyses ved bestilling af dine varer på vores webshop, og det koster kr. 1.000,-

Der kan forventes en leveringstid på 8-10 arbejdsdage ved levering med kran.

BESTIL LEVERING MED KRAN I KURVEN.

 

 

Du får alt det, du betaler for

Bemærk at fugerne tæller ikke med hos os. Hos andre i branchen for både natursten og betonsten, der regnes der altid med en eller anden form for fuge. Det vil sige, at bestiller du f.eks. 25 m2 natursten. Får du også reelle 25 m2 fliser hos os.

Dvs. at du betaler IKKE for fugen. I praktis vil det sige, at når du får lagt dine 25 m2 natursten vil det reelt fylde lidt mere på din terrasse, da vi beregner en fugebredde på 5-15 mm.

Ydermere får du altid 1-2 m2 ekstra leveret. Så skulle uheldet være ud og der er en enkelt eller to som går i stykker under transporten eller når de bliver lagt, så fortvivl ikke. Der er medsendt et par ekstra.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop