Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Soldaterfliser
w

Gratis rådgivning

Soldaterfliser

Forvandl dine udendørs områder med soldaterfliser fra LITHOS og se, hvordan den eksisterende trætte og kedelige belægning kan omdannes til et æstetisk mesterværk med fliser, der emmer af liv. Med soldaterfliser i 60 x 90 skaber du en belægning med orden og symmetri, hvilket gør dem til et spændende valg for enhver, der ønsker at transformere deres udendørs rum. 

soldaterfliser

Soldaterfliser – store udendørsfliser til dit projekt 

Soldaterfliser er en imponerende form for udendørsfliser, der skiller sig ud med deres store dimensioner. Disse større fliser er velegnede til en bred vifte af anvendelser, herunder indkørsler, terrasser og indgangspartier. Størrelsen på fliser er som med så meget andet et spørgsmål om smag og behag, men den store soldaterflise på 60 x 90 er et populært valg. Dens betragtelige størrelse gør den ideel til at skabe imponerende udendørsarealer, og det at den er nem at lægge, gør den til et attraktivt valg for enhver, der ønsker at forvandle deres udendørs rum til skønne, iøjnefaldende oaser. 

Se vores udvalg af soldaterfliser i 60 x 90

Når linjer og flader gerne må være store og lige, så er soldaterflisen et godt valg. Som udgangspunkt er de store flise- og stentyper bedst, hvis du har at gøre med et større areal – og faktisk kan de store fliser være gode at anvende, hvis du gerne vil have området til at syne lidt mindre og måske mere intimt. 

Hos LITHOS har vi et udvalg af soldaterfliser. Du finder derfor flere af vores natursten og forskellige typer belægninger i målene 60 x 90. Denne størrelse giver dig friheden til at skabe den perfekte terrasse eller anden udendørsbelægning, der passer præcis til dine drømme og behov. Med LITHOS’ soldaterfliser får du de skønneste fliser, som giver dig  muligheden for at forme dit udendørsrum på en måde, der afspejler din unikke stil og præferencer. 

Forny din indkørsel med soldaterfliser

I en tid, hvor store fliser er trendy, er det ingen overraskelse, at soldaterflisen er en af vores mest solgte varianter. Denne store udendørs flise er et særligt populært valg til belægning i indkørsler, hvilket giver spændende visuelle muligheder. Soldaterflisernes imponerende størrelse gør dem velegnede til at skabe imponerende udendørs områder, og deres nemme lægning gør dem til det oplagte valg for enhver, der ønsker at tilføre karakter til deres udendørs omgivelser.

Godkendte soldaterfliser til dit projekt 

Vores soldaterfliser er omhyggeligt udvalgt og testet for at sikre, at de lever op til de højeste standarder og krav. Alle vores soldaterfliser er importeret fra Indien – og de kan uden problemer lægges i en dansk udendørssetting. Som et bevis herpå er alle vores sten testet hos Teknologisk Institut, der har fundet dem velegnede til det danske klima. 

Vælger du at købe dine soldaterfliser hos os, skal du altså ikke være bekymret for revner eller andre skader grundet vejrforhold. Stenene kan holde sig pæne i mange år, og det endda uden de helt store krav til vedligehold.

Skifer Fliser Udendørs

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop