Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Soldaterfliser
w

Gratis rådgivning

HVAD ER SOLDATERFLISER?

En soldaterflise er en større flise, som kan anvendes til indkørsler, terrasser og indgangspartier. Størrelsen på fliser er som med så meget andet et spørgsmål om smag og behag, men den store soldaterflise på 60 x 90 er et populært valg og er nem at lægge

SE VORES UDVALG AF SOLDATERFLISER I 60 x 90

Når linjer og flader gerne må være store og lige, så er soldaterflisen et godt valg. Som udgangspunkt er de store flise- og stentyper bedst, hvis du har at gøre med et større areal – og faktisk kan de store fliser være gode at anvende, hvis du gerne vil have området til at syne lidt mindre og måske mere intimt. 

Hos LITHOS har vi et udvalg af soldaterfliser. Du finder derfor flere af vores natursten og forskellige typer belægninger i målene 60 x 90, så du kan lægge lige den indkørsel, terrasse eller anden form for udendørs belægning, som du drømmer om. 

GODKENDTE SOLDATERFLISER TIL DIT PROJEKT 

Alle vores soldaterfliser er importeret fra Indien – og de kan uden problemer lægges i en dansk udendørs setting. Som et bevis herpå er alle vores sten testet hos Teknologisk Institut, der har fundet dem velegnede til det danske klima. Vælger du at købe dine soldaterfliser hos os, skal du altså ikke være bekymret for revner eller andre skader grundet vejrforhold. Stenene kan holde sig pæne i mange år, og det endda uden de helt store krav til vedligehold.

Skifer Fliser Udendørs

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop