Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Fliser til indkørsel
w

Gratis rådgivning

Belægningssten til indkørsel

Belægningssten er en populær løsning til indkørsler, da de er holdbare, lette at vedligeholde og tilgængelige i en række farver og mønstre. De giver et stilfuldt og elegant udseende, samtidig med at de er robuste nok til at modstå tunge køretøjer og vejrforhold.

Med belægning fra LITHOS får du de skønneste natursten, som kommer hele vejen fra stenbrud i Indien. For os er kvalitet i stenene, vi leverer, et absolut must. Vores specialimporterede natursten er testet hos Teknologisk Institut, hvor de er fundet velegnede til det danske klima. Du kan derfor være sikker på, at stenene holder til både frost- og plusgrader.

Vælger du stenene til dit kommende belægningsprojekt hos os, leverer vi stenene gratis til alle brofaste øer i Danmark ved køb for over kr. 15.000,-

Udtryksfulde fliser til din indkørsel

Det er ikke sikkert, at det lige er indkørslen, der dukker først op i tankerækken, når du tænker på dit hjem og udendørsarealerne hertil. Men faktisk har det ret stor betydning, hvordan din indkørsel ser ud. Det er indgangsporten til dit hus og dermed noget af det første, både du og andre ser ved ankomst. Når du kommer til et hus, hvor indkørslen trænger til en kærlig hånd, så lægger du helt sikkert også mærke til det. Med det in mente kan det godt betale sig at bruge ressourcer på at skabe en flot indkørsel, og det kan du meget vel gøre ved at vælge nye fliser til indkørsel, som kan kaste glans over indgangen til dit hjem.

Sandsten Fliser indkørsel

Indkørsel i Olive Sandstone i størrelse 60 x 90 cm i 7 cm tykkelse

Vælg de bedste og flotteste fliser til din indkørsel

Når du står over for at skulle anlægge en ny indkørsel eller give den eksisterende en overhaling, hvorfor så ikke gå all-in og vælge både de flotteste og bedste fliser? LITHOS har et udvalg af smukke og smagfulde natursten til brug i indkørsler – alle hårdføre og med en tykkelse, der egner sig til formålet. Med vores sten vil du kunne anlægge en iøjnefaldende indkørsel, som vil få forbipasserende til at kigge en ekstra gang, gøre din nabo misundelig og naturligvis glæde dig og din familie dag efter dag. 

Anbefalet tykkelse på belægningssten til indkørsel

Det er måske selvsagt, men ikke alle fliser kan anvendes til indkørsler. Det kræver en vis hårdførhed, når tunge køretøjer skal kunne køre over belægningen igen og igen. Som tommelfingerregel siger man derfor, at indkørselsfliser skal have en tykkelse på mindst 6 centimeter ved mindre fliser og mindst 7 centimeter, når der er tale om større fliser. Hos LITHOS finder du et stort udvalg af sten og fliser til indkørsler med en tykkelse på 7 centimeter, så du er sikker på at få en belægning, som ikke knækker.

Belægning Indkørsel

Sahara Sandstens fliser til indkørsel i det smukke MIX-mønster i 7 cm tykkelse

Chaussesten Indkørsel

Fliser til indkørsel i Dark Sandstone og i det smukke MIX-mønster i 7 cm tykkelse

Hvad koster det at anlægge en indkørsel?

Hvad det koster at anlægge en indkørsel kan være lidt svært at svare helt præcist på. Vil du selv igang med at lave hele indkørslen, vil du have hjælp til en del af det, eller vil du helt slippe for det tunge arbejde og lade en uddannet brolægger eller anlægsgartner lave det for dig? Alle disse faktorer har noget at sige for den samlede pris.
Vi anbefaler dig at være realistisk omkring projektet, da det at lave indkørsel er et tungt arbejde. Fliserne vejer ca. 185 kg pr. m2. Derudover er der nogle helt grundlæggende ting, som skal være i orden mht. underlaget, for at du får et resultat, som bliver rigtig godt og holdbart også i mange år fremover. Tag derfor gerne fagfolk med på råd og lad dem give et tilbud, så kan du se, om det er et arbejde, du selv mener at kunne give dig i kast med.

Priseksempel på 100 m2 indkørsel

Når du ser vores udvalg af fliser til indkørsel, så vil du opdage, at du har flere muligheder for størrelser på fliserne. Der er de fine chaussesten, som kan lægges i smukke mønstre, der er de miksede paller med 4 forskellige størrelser og til slut de helt store plader i størrelse 60 x 90 cm. Vores miksede paller og 60 x 90 er alle 7 cm i tykkelse. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten af vores indkørselsfliser, og modsat vores konkurrenter sælger vi derfor ikke tyndere end 7 cm fliser til indkørsel. Priserne på vores fliser starter på kr. 869,- pr. m2, og du vil derfor kunne erhverve dig eksempelvis 100 m2 indkørsel for 86.900 kr. med LITHOS-sten. Se de forskellige produkter til din indkørsel her.

Indkørsler Inspiration

Skifer chaussesten til indkørsel

 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop