Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Fliser til indkørsel
w

Gratis rådgivning

Fliser til indkørsel

Belægningssten er en populær form for fliser til indkørsler, da de er holdbare, lette at vedligeholde og tilgængelige i en række farver og mønstre. De giver et stilfuldt og elegant udseende, samtidig med at de er robuste nok til at modstå tunge køretøjer og alle vejrforhold, det danske klima kan byde på.

UDTRYKSFULDE BELÆGNINGSSTEN TIL INDKØRSEL

Det er ikke sikkert, at det lige er indkørslen, der dukker først op i tankerækken, når du tænker på dit hjem og udendørsarealerne hertil. Men faktisk har det ret stor betydning for førstehåndsindtrykket af dit hjem, hvordan din indkørsel ser ud, og hvilke fliser der er valgt til formålet. Indkørslen er indgangsporten til dit hus og dermed noget af det første, både du og andre ser ved ankomst. Når du kommer til et hus, hvor indkørslen trænger til en kærlig hånd, lægger du helt sikkert også mærke til det. Med det in mente kan det godt betale sig at bruge ressourcer på at skabe en flot indkørsel, og det kan du meget vel gøre ved at vælge nye fliser til din indkørsel, som kan kaste glans over indgangen til dit hjem.

fliser til indkørsel

Indkørsel i Olive Sandstone i størrelse 60 x 90 cm i 7 cm tykkelse

VÆLG DE BEDSTE OG FLOTTESTE FLISER TIL DIN INDKØRSEL

Når du står over for at skulle anlægge en ny indkørsel eller give den eksisterende en overhaling, hvorfor så ikke gå all-in og vælge både de flotteste og bedste fliser? LITHOS har et udvalg af smukke og smagfulde natursten til brug i indkørsler – alle hårdføre og med en tykkelse, der egner sig til formålet. Med vores sten vil du kunne anlægge en iøjnefaldende indkørsel, som vil få forbipasserende til at kigge en ekstra gang, gøre din nabo misundelig og naturligvis glæde dig og din familie dag efter dag.

ANBEFALET TYKKELSE PÅ BELÆGNINGSSTEN TIL INDKØRSEL

Det virker måske næsten overflødigt at nævne, men ikke alle fliser eller belægningssten kan anvendes til indkørsler. Det kræver en vis hårdførhed, når tunge køretøjer skal kunne køre over belægningen igen og igen. Som tommelfingerregel siger man derfor, at indkørselsfliser skal have en tykkelse på mindst 6 centimeter ved mindre fliser og mindst 7 centimeter, når der er tale om større fliser. Hos LITHOS finder du et stort udvalg af belægningssten og fliser til indkørsler med en tykkelse på 7 centimeter, så du er sikker på at få en belægning, som ikke knækker selv ved stor belastning over længere tid.

belægningssten indkørsel

Sahara Sandstens fliser til indkørsel i det smukke MIX-mønster i 7 cm tykkelse

fliser i indkørsel

Fliser til indkørsel i Dark Sandstone og i det smukke MIX-mønster i 7 cm tykkelse

HVAD KOSTER DET AT ANLÆGGE EN INDKØRSEL MED FLISER FRA LITHOS?

Hvad det koster at anlægge en indkørsel kan være lidt svært at svare helt præcist på. Vil du selv i gang med at lægge hele indkørslen, vil du have hjælp til en del af det, eller vil du helt slippe for det tunge arbejde og lade en uddannet brolægger eller anlægsgartner gøre det for dig? Alle disse faktorer har noget at sige for den samlede pris, ligesom prisen på de valgte fliser til din indkørsel har det.

Vi anbefaler dig at være realistisk omkring projektet, da det at lave indkørsel er et tungt arbejde. Vores fliser til indkørsel vejer ca. 185 kg pr. m2. Derudover er der nogle helt grundlæggende ting, som skal være i orden mht. underlaget, for at du får et resultat, som bliver rigtig godt og holdbart, også i mange år fremover. Tag derfor gerne fagfolk med på råd og lad dem give et tilbud – så kan du se, om det er et arbejde, du selv mener at kunne give dig i kast med.

PRISEKSEMPLER PÅ INDKØRSEL MED FLISER FRA LITHOS

Når du ser vores udvalg af fliser til indkørsel, vil du opdage, at du har flere muligheder for størrelser på fliserne. Der er de fine chaussesten, som kan lægges i smukke mønstre, der er de miksede paller med 4 forskellige størrelser og til slut de helt store fliser i størrelse 60 x 90 cm. Vores miksede paller og 60 x 90 er alle 7 cm i tykkelse. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten af vores belægningssten til indkørsel, og modsat vores konkurrenter sælger vi derfor ikke tyndere fliser end 7 cm.

Herunder ser du priseksempler med tre forskellige typer belægningssten til indkørsler på henholdsvis 50 og 100 m2.

Belægningsssten Indkørsel på 50 m2 Indkørsel på 100 m2
Mix, naturel sandsten 43.450 kr. 86.900 kr.
10 x 42 cm, dark sandsten 44.500 kr. 89.000 kr.
60 x 60 cm skifer 46.450 kr. 92.99 kr.

Vælger du en indkørsel med fliser fra LITHOS, får du de skønneste natursten, som kommer hele vejen fra stenbrud i Indien. For os er kvalitet i stenene, vi leverer, et absolut must. Vores specialimporterede natursten er derfor testet hos Teknologisk Institut, hvor de er fundet velegnede til det danske klima. Det betyder, at du kan være helt sikker på, at stenene holder til både frost- og plusgrader.

Vælger du at købe fliser til din indkørsel hos os, leverer vi stenene gratis til alle brofaste øer i Danmark ved køb for over kr. 15.000,-.

fliser til indkørsel

Skifer chaussesten til indkørsel

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop