Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Naturel sandsten

NATUREL sandsten giver varme og glød til din have og på grund af dens farvespil kan den nemt kombineres med andre typer sandstensbelægning.

w

Gratis rådgivning

Sandstensfliser er kommet for at blive…

De er et smukt og naturligt alternativ til terrassefliser i beton. Natursten fliser giver en udtryksfuld og levende stemning på terrassen eller i indkørslen som beton ikke kan give på samme måde. Sandstenens rustikke, strukturerede overflade, de mange farveovergange med et skær af sydens sol og de store elegante størrelser gør den til et charmerende bekendtskab i din have.

Størrelserne fås fra de helt små chaussesten og op til terrassefliser på 1×1 meter, i massive trappetrins blokke, runde terrasser, poolkanter og meget andet. Visse af special-størrelserne er dog bestillingsvare og man må derfor påregne en vis leveringstid.

Sandstensfliser er en oplevelse. De mange gådefulde nuancer i stenene gør dem til et eventyr af farvespil.

Sandstenen fås både til almindelig terrasse-brug i 2,5 cm tykkelse og nu også til indkørsel i 7 cm. Så kan du få alle dine belægningssten til at harmonere og være en fryd for øjet.

Hvis du synes at farven NATUREL bliver for lys, så tag et kig på de øvrige farver sandsten og skifer – se dem alle i menuen KUNDEFOTOS.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop