Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Terrassefliser

 

Forestil dig en varm sommerdag med sol fra en skyfri himmel, den søde duft fra havens frodige blomsterbede og dig selv med en iskold drik i hånden – naturligvis på vej ud i bare tæer på terrassen til en hyggestund indhyllet af naturens ro. 

Til et sådant billede følger tankerne om et lækkert terrassemiljø med møbler til at slænge sig i og smukke potter ud over terrassearealet fyldt med sæsonens flora. Og så er der selvfølgelig belægning til terrassen. Valget af terrassefliser er altafgørende for lysten til at bruge husets udeområde. De rigtige fliser til terrassen kan danne rammen om en perfekt udeoplevelse – både når det gælder indtryk og udtryk.

terrasse fliser i sandsten

Terrasse fliser i Sahara sandsten i MIX mønster.

KØB DEM HER…

 

Fliser til alle slags terrasser 

Pust nyt liv i udemiljøet og skab en terrasse, du ikke kan afholde dig fra at opholde dig på. Alt efter hvad dit udemiljø indbyder til af terrasseudformning, har vi fliserne til projektet. 

Ønsker du en klassisk, kvadratisk terrasse, har LITHOS et udvalg af terrassesten i differentierede farver med forskellige udtryksformer og overfladestrukturer. Er du vild med det særprægede og unikke, kan en cirkelterrasse være vejen at gå. Vores sandsten og skifer kommer nemlig ikke kun i kvadrater, men også buede former, så du kan lægge en terrasse, hvor der er leget med geometrien og gjort op med tankerne om det klassiske og sædvanlige. 

 

 

Store og små fliser til udendørsmiljøet 

Når der skal lægges terrasse, er mulighederne mange. Indendørs vil nogle sige, at du skal gå efter store fliser til store rum og små fliser til mindre rum. Udendørs er sagen dog en anden – her er der ingen gode råd til valg af sten, flise eller klinke rent størrelsesmæssigt, og du kan du derfor frit vælge en stor som mindre flisetype uanset størrelsen på terrassen. 

Nogle vil måske mene, at store udendørs fliser til haven eller terrassen skaber et roligt udtryk, hvor små fliser giver bevægelse i fliselooket. Intet er mere rigtigt end andet, og vigtigst af alt er, at du vælger lige præcis den flise, der kan fuldende din terrasse og bidrage til det afslappende og naturlige udendørsrum, som du drømmer om. 

Store som mindre får du med vores naturfliser et unikt og specielt alternativ til den traditionelle betonflise, som præger mange danske terrasser og udemiljøer. Og så har du desuden muligheden for at mikse og matche stenene i forskellige størrelser, alt efter hvor varieret og levende et udseende din terrasse skal have. 

 

terrasse fliser i skifer

Terrassefliser i 60 x 90 cm skifersten. Her vist på en regnvejrsdag.

KØB DEM HER…

 

Skab din drømmeterrasse med unikke naturfliser 

En terrasse er ikke bare en terrasse. Det er et uderum, et leverum og et rum for ro og tid til at give tankerne plads til at være og fylde energidepoterne. Kan du genkende dette, er du garanteret også enig i, at en terrasse gerne må være en oplevelse for sanserne. Og det er netop, hvad LITHOS’ natursten kan: sende sanserne på en oplevelsestur, hvor øjet pirres, og følesansen aktiveres. 

Hver enkelt sten er sin egen og som et lille kunstelement i sig selv, der sammen med de øvrige sten danner de smukkeste helheder. Også når du træder på stenene, vil du kunne mærke, hvordan deres helt særlige overflader har noget at give sanserne. 

En terrasse i sten kan noget helt andet end en terrasse i træ. Den kan skabe stemning og harmoni på en helt anden måde og tilbyder unikke muligheder for, at du kan sætte dit særpræg og skabe din personlige drømmeterrasse.

Læs vores guide til hvordan man lægger fliser.

Gennemtestede terrassefliser, der holder til vind og vejr

Vælger du sten til terrassen fra LITHOS, får du et gennemtestet naturprodukt, der kan klare det til tider barske vejr i Danmark. Teknologisk Institut har testet vores sten og fundet dem egnede til det danske klima. Og det betyder, at sandstenene selvfølgelig tåler både vinterens frost og saltspredning, ligesom de kan klare sommerens varme. 

Vedligehold er heller ikke noget, du behøver bekymre dig særlig meget om. Trænger stenene til en rensning, kan du med ro i sindet højtryksvaske dem. LITHOS’ natursten er af 1. klasses kvalitet, så de kan uden problemer klare en rens, når og hvis de trænger.

 

 

terrasse fliser i sandsten

Dark sandstensfliser i MIX mønster.

KØB DEM HER…

 

Lad en havedesigner hjælpe dig…

Terassefliser fra LITHOS giver dig mange muligheder for at lave en smuk, utraditionel løsning i din have. Så lad evt. en havearkitekt/havedesigner lave et oplæg til dit nye paradis i haven.

Vi samarbejder med bl.a. Charlotte fra Gardenstory.dk (Jylland) & Bonnie fra “rum i haven” (Sjælland).

 

Dark

Grey

Mahogany

Naturel

Olive

Red

Sahara

Skifer

w

Fragt

Fast grundbeløb for første 3 paller. Derefter Danmarks billigste fragt på hver enkelt palle.

bestået de skrappe tests

Teknologisk Institut har testet og godkendt vores natursten til det danske klima.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop