Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Terrassefliser

Valget af terrassefliser er afgørende for lysten til at bruge husets udeområder. De rigtige fliser til terrassen kan danne rammen om en perfekt udeoplevelse – her finder du vores udvalg af smukke natursten i mange farver og former, der kan danne rammen om mange gode stunder i haven.

terrassefliser

FLISER TIL TERRASSE 

Pust nyt liv i udemiljøet og skab en terrasse, du elsker at opholde dig på. Alt efter hvad dit udemiljø indbyder til af terrasseudformning, har vi fliserne til projektet. Ønsker du en klassisk kvadratisk terrasse, har LITHOS et udvalg af terrassesten i differentierede farver med forskellige udtryksformer og overfladestrukturer. Er du vild med det særprægede og unikke, kan en cirkelterrasse være vejen at gå. Vores sandsten og skifer kommer nemlig ikke kun i kvadrater, men også buede former, så du kan lægge en terrasse, hvor der er leget med geometrien og gjort op med tankerne om det klassiske og sædvanlige.

Vi lægger kort sagt op til en nytænkning af udeområderne omkring vores hjem. Især når det gælder materialer, sætter vi en ære i at tilbyde alternativer til den traditionelle betonflise – og vores mange størrelser og udformninger af terrassefliser indbyder også til at lege med formen og størrelsen på terrasser, stier og meget mere.

fliser til terrasse

Sahara cirkelterrasse – 4 m i diameter

STORE OG SMÅ FLISER TIL HAVEN 

Når der skal lægges terrasse, er mulighederne mange. Indendørs vil nogle sige, at du skal gå efter store fliser til store rum og små fliser til mindre rum. Udenfor er sagen dog en anden – her er der ingen gode råd til valg af sten, flise eller klinke rent størrelsesmæssigt, og du kan du derfor frit vælge mellem små og store fliser udendørs uanset størrelsen på terrassen.

Nogle vil måske mene, at store udendørs fliser til haven eller terrassen skaber et roligt udtryk, hvor små fliser giver bevægelse. Intet er mere rigtigt end andet, og vigtigst af alt er, at du vælger lige præcis den flise, der kan fuldende din terrasse og bidrage til det afslappende og naturlige udendørsrum, som du drømmer om.

Store som mindre får du med vores naturfliser et unikt og specielt alternativ til den traditionelle betonflise, som præger mange danske terrasser og udemiljøer. Og så har du desuden muligheden for at mikse og matche stenene i forskellige størrelser, alt efter hvor varieret og levende et udseende dine terrassesten skal have.

 

fliser til haven i skifer

Terrassefliser i 60 x 90 cm skifersten. Her vist på en regnvejrsdag.

KØB DEM HER…

 

SKAB DIN DRØMMETERRASSE MED UNIKKE TERRASSESTEN

En terrasse er ikke bare en terrasse. Det er et uderum, et leverum og et rum for ro og tid til at give tankerne plads til at være og fylde energidepoterne. Kan du genkende dette, er du garanteret også enig i, at en terrasse gerne må være en oplevelse for sanserne. Og det er netop, hvad LITHOS’ natursten kan: sende sanserne på en oplevelsestur, hvor øjet pirres, og følesansen aktiveres.

Hver enkelt terrassesten er sin egen og som et lille kunstelement i sig selv, der sammen med de øvrige sten danner de smukkeste helheder. Også når du træder på stenene, vil du kunne mærke, hvordan deres helt særlige overflader har noget at give sanserne.

En terrasse i sten kan noget helt andet end en terrasse i træ. Den kan skabe stemning og harmoni på en helt anden måde og tilbyder unikke muligheder for, at du kan sætte dit særpræg og skabe din personlige drømmeterrasse.

Læs vores guide til hvordan man lægger fliser.

 

GENNEMTESTEDE TERRASSEFLISER, DER HOLDER TIL VIND OG VEJR

Vælger du fliser til terrassen fra LITHOS, får du et gennemtestet naturprodukt, der kan klare det til tider barske vejr i Danmark. Teknologisk Institut har testet vores sten og fundet dem egnede til det danske klima. Og det betyder, at naturstenene selvfølgelig tåler både vinterens frost og saltspredning, ligesom de kan klare sommerens varme.

Vedligehold er heller ikke noget, du behøver bekymre dig særlig meget om. Trænger stenene til en rensning, kan du med ro i sindet højtryksrense dem. LITHOS’ natursten er af 1. klasses kvalitet, så de kan uden problemer klare en rens, når og hvis de trænger. På den måde kan du sikre dig, at dine terrassefliser altid er en fryd for øjet og ikke en kedelig påmindelse om arbejde, der skal udføres. Du kan simpelthen bare læne dig tilbage og nyde din skønne terrasse, der kræver et minimum af vedligeholdelse.

terrasse fliser i sandsten

Dark sandstensfliser i MIX mønster.

KØB DEM HER…

LAD EN HAVEDESIGNER HJÆLPE DIG

Terrassefliser fra LITHOS giver dig mange muligheder for at lave en smuk og utraditionel løsning i din have. Har du brug for nye idéer eller et professionelt øje på indretningen af din have og terrasse, kan du evt. lade en havearkitekt eller havedesigner lave et oplæg til dit nye paradis i haven.

Vi samarbejder med Bonnie fra “rum i haven” 

Dark

Grey

Mahogany

Naturel

Olive

Red

Sahara

Skifer

w

Fragt

Fast grundbeløb for første 3 paller. Derefter Danmarks billigste fragt på hver enkelt palle.

Bestået de skrappe danske tests

Kvalitetstestet på uafhængigt dansk laboratorium.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop