Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Havefliser inspiration

Et univers af natursten – få inspiration til jeres drømmehave i sandsten og skifer.

Inspiration til fliseterrassen

Du står over for et spændende projekt med ny belægning til terrassen. Måske har du allerede en idé om, hvordan slutresultatet skal se ud. Eller også er du ikke nået ret meget længere end til tanken om, at du skal have anlagt en ny terrasse med fliser. Uanset ståsted i processen er det altid en god idé at søge efter et par input – enten for at gøre dig mere sikker i din beslutning eller for at inspirere. Og til det er du landet det helt rette sted. Vi er nemlig leveringsdygtige i både fliser og terrasseinspiration. 

 

Skifer

Mangler du inspiration til havefliser, så er Monsoon Black-skifer et genialt valg som den samlende faktor i et haveanlæg præget af mange farver, niveauskift og lækroge i samspil med en måske lidt urolig arkitektur. Skifer viser også sin magt, hvis det enkle skal forenkles endnu mere. Med skifer får du rene linjer, forfinede virkemidler og ro på farvevalget.

En belægning i skifer er sort, nobel og uudgrundelig. Den giver et langt mere ensartet udtryk i farvespil og overflade end sandsten. Mange kunder har efterlyst valgmuligheden. Vi fandt derfor denne forrygende flotte kvalitetsskifer i Indien.

 

Sahara sandsten

En sandstensbelægning i Sahara sandsten virker svalende og frisk for øjenene og sindet, når sommersolen bager og behersker. Når så regnen siler, træder nye, overrraskende farvenuancer frem på de nærmest farvemusikalske sandstensfliser. Bare vent og se. Og hør. Sandstensfliser har akustiske kvaliteter. Fra snak til samtale. Fra heavyrock til jazz eller pop eller Lis Sørensen en herlig sommeraften. En sprød og lydhør tilføjelse til alt det, der kun kan ses.

 

Dark sandsten

 

Som inspiration til at vælge belægningssten vil denne mørke sandsten være et godt alternativ til skifer og granit. Sort, antracit, koksgrå og dyb brun – det er blot enkelte af farvenuancerne i Dark Sandstone. Dark Sandstone er et levende og nærmest organisk alternativ til den traditionelle, mørke granit. Man kan næsten tro, at Dark Sandstone har et hjerteslag, en puls, en sjæl. Det er farvespillet, der forfører i denne sandsten.

 

Grey sandsten

Du kan vælge at føre den stilige linje stramt igennem, uden at det bliver det mindste kedeligt. Grey sandstone-terrassefliser kan sagtens stå alene. Smukt, gennemført og stilfuldt. Bladr gennem vores kundefotos nedenfor for inspiration til Grey Sandstone som udendørs flise. 

 

Red sandsten

Red Sandstone lægger en stilfærdig og harmonisk glød under det grønne og levende i din have. Du vil elske den ro, du oplever, og de arkitektoniske muligheder, som den røde sandsten giver dig at arbejde med. Især de blandede paller med Red Sandstone i forskellige størrelser er populære og matcher perfekt med det varierede udtryk, der er fremherskende i de danske haver og terrasser. De blandede størrelser og de mange fine farvenuancer giver et perfekt samspil mellem farver og dimensioner.

 

Olive sandsten

Olive Sandstone giver en rolig grundfarve i farvespillet: grøn, brun, grå og lidt lyst.

Den super-populære Olive Sandstone giver dig mulighed for at spille på alle tangenter med havemøbler, blomster og alt det andet du omgiver dig med i haven. Den danner nemlig et perfekt underlag – smuk og neutral og alligevel fantastisk varm. Der er ikke noget andet materiale som kan matche denne sandsten.

 

Naturel sandsten

Naturel Sandstone er et spræl af farver. Den er en mellemting mellem Sahara Sandstone og Red Sandstone og byder på mange muligheder for flisebelægninger til din inspiration. Dens grå, røde og brunlige farvespil skifter, alt efter om det er en efterårsdag, som nydes i haven, eller om det er en våd sommerdag. Når den er tør, vil du kunne opleve den som mere afdæmpet i farvespillet.

 

Mahogany sandsten

Mahogany er et spændende alternativ til de øvrige farver sandsten. Dens mørke og livlige glød har gjort den populær i hele Europa. Stenen er både klassisk og elegant, men samtidig også hyggelig, lun og overraskende. Farvespillet i denne sten er større end hos den mere traditionelle Grey Sandstone, men mindre end hos f.eks. Dark Sandstone. Farverne spænder over mange nuancer: grå, sorte, røde og brune. Dens udseende lever godt op til navnet “Mahogany”. 

 

Alverdens flisebelægninger til din inspiration

Gå en virtuel tur på havefliserne i billedlandskaberne her på siden og bliv inspireret til selv at invitere LITHOS’ natursten hjem i haven, på terrassen og i indkørslen. Det er en beslutning, du og din familie vil få glæde af på alle årstider årtier frem i tiden.

Du ser vores forskellige typer af sten og fliser på siden her. Ved hver enkelt kategori kan du finde inspiration til flisebelægning ved at bladre i de mange fotos fra vores danske kunder. 

Hvad enten du søger inspiration til belægningssten, havefliser, terrassefliser eller udendørsfliser generelt, så har vi input, der kan hjælpe dig på vej.

 

 

w

Fragt

Fast grundbeløb for første 3 paller. Derefter Danmarks billigste fragt på hver enkelt palle.

bestået de skrappe tests

Teknologisk Institut har testet og godkendt vores natursten til det danske klima.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop