Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Flisebelægning inspiration

Et univers af natursten – få inspiration til jeres drømmehave i sandsten og skifer fliser.

Inspiration til fliseterrassen

Find inspiration til belægningssten, udforsk havefliser og få ideer til udendørsfliser, så din terrasse bliver et unikt kunstværk af natursten, der fortæller historier fra naturen selv. Lad vores udvalg af fliser være katalysatoren for din terrasses forvandling, hvor hver sten er mere end blot belægning – det er en autentisk fortælling, der omdanner din udendørs plads til en magisk oase.

Skifer

Mangler du inspiration til havefliser, så er MONSOON BLACK skifer et genialt valg som den samlende faktor i et haveanlæg præget af mange farver, niveauskift og lækroge i samspil med en måske lidt urolig arkitektur. Skifer viser også sin magt, hvis det enkle skal forenkles endnu mere. Med skifer får du rene linjer, forfinede virkemidler og ro på farvevalget.

En belægning i skifer er sort, nobel og uudgrundelig. Den giver et langt mere ensartet udtryk i farvespillet og overfladen end sandsten. Mange kunder har efterlyst valgmuligheden: Vi fandt derfor denne forrygende flotte kvalitetsskifer i Indien.

 

Sahara sandsten

En sandstensbelægning i SAHARA sandsten virker svalende og frisk for øjnene og sindet, når sommersolen bager og behersker. Når så regnen siler, træder nye, overraskende farvenuancer frem på de nærmest farvemusikalske sandstensfliser. Bare vent og se. Og hør. Sandstensfliser har akustiske kvaliteter. Fra snak til samtale. Fra tung rock til jazz eller pop eller Lis Sørensen en herlig sommeraften. En sprød og lydhør tilføjelse til alt det, der kun kan ses.

 

MØRK sandsten

Som inspiration til flisebelægning vil denne mørke sandsten være et godt alternativ til skifer eller granit. Sort, antracit, koksgrå og dyb brun – det er blot enkelte af farvenuancerne i vores MØRK sandsten. Den mørke sandsten er et levende og nærmest organisk alternativ til den traditionelle, mørke granit. Man kan næsten tro, at sandstenen har et hjerteslag, en puls, en sjæl. Det er farvespillet, der forfører.

 

Grå sandsten

Du kan vælge at føre den stilige linje stramt igennem, uden at det bliver det mindste kedeligt. GRÅ sandsten-terrassefliser kan sagtens stå alene. Smukke, gennemførte og stilfulde. Bladr gennem vores kundefotos nedenfor for inspiration til belægning med grå sandsten som udendørs flise.

 

Rød sandsten

RØD sandsten lægger en stilfærdig og harmonisk glød under det grønne og levende i din have. Du vil elske den ro, du oplever, og de arkitektoniske muligheder, som den røde sandsten giver dig at arbejde med. Især de blandede paller med rød sandsten i forskellige størrelser er populære og matcher perfekt med det varierede udtryk, der er fremherskende i de danske haver og terrasser. De blandede størrelser og de mange fine farvenuancer giver et perfekt samspil mellem farver og dimensioner.

 

Oliven sandsten

OLIVEN sandsten giver en rolig grundfarve i farvespillet: grøn, brun, grå og lidt lyst.

Den super-populære olivenfarve giver dig mulighed for at spille på alle tangenter med havemøbler, blomster og alt det andet du omgiver dig med i haven. Den danner nemlig et perfekt underlag – smuk og neutral og alligevel fantastisk varm. Der er ikke noget andet materiale som kan matche denne sandsten.

 

Naturel sandsten

NATUREL sandsten er et spræl af farver. Den er en mellemting mellem SAHARA og RØD sandsten og byder på mange muligheder for belægning af fliseterrasser til din inspiration. Dens grå, røde og brunlige farvespil skifter, alt efter om det er en efterårsdag, som nydes i haven, eller om det er en våd sommerdag. Når den er tør, vil du kunne opleve den som mere afdæmpet i farvespillet.

 

Mahogni sandsten

MAHOGNI er et spændende alternativ til de øvrige farver sandsten. Dens mørke og livlige glød har gjort den populær i hele Europa. Stenen er både klassisk og elegant, men samtidig også hyggelig, lun og overraskende. Farvespillet i denne sten er større end hos den mere traditionelle GRÅ sandsten, men mindre end hos f.eks. vores MØRK sandsten. Farverne spænder over mange nuancer: grå, sorte, røde og brune. Dens udseende lever godt op til navnet “MAHOGNI”.

 

Koks sandsten

En rolig, mørk sandsten, hvor dybe grå og brune toner dominerer. I KOKS er farvevariationen jævn og afdæmpet i forhold til farver som MAHOGNI eller OLIVEN. Når den tørrer, kan dens overflade få en let grålig glans, mens intensiteten i de mørke farvetoner virkelig kommer til sin ret, når stenen bliver våd.

Denne sandsten har en rolig karakter med dens dæmpede nuancer og elegante overgange mellem gråt og brunt, hvilket gør den til et tidløst og alsidigt valg til forskellige designprojekter. Uanset hvor den anvendes, giver KOKS et smukt og stærkt visuelt udtryk, der passer ind i både moderne og klassiske miljøer.

 

Grå limestone

GRÅ kalksten, også kendt som GRÅ limestone, er præget af glatte og næsten bløde overflader, der indbyder til behagelige gåture både indendørs og udendørs. Denne stenart præsenterer en varieret grå farvepalette, der spænder fra lyse til mørkere toner og gråbrune undertoner, hvilket adskiller den fra granit og betonfliser.

Limestone er kendt for sin styrke og hårdfør