Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Havefliser inspiration

Et univers af natursten – få inspiration til jeres drømmehave i sandsten og skifer fliser.

Inspiration til fliseterrassen

Du står over for et spændende projekt med ny belægning til terrassen. Måske har du allerede en idé om, hvordan slutresultatet skal se ud. Eller også er du ikke nået ret meget længere end til tanken om, at du skal have anlagt en ny terrasse med fliser. Uanset ståsted i processen er det altid en god idé at søge efter et par input – enten for at gøre dig mere sikker i din beslutning eller for at inspirere. Og til det er du landet det helt rette sted. Vi er nemlig leveringsdygtige i både fliser og terrasseinspiration. 

 

Skifer

Mangler du inspiration til havefliser, så er MONSOON BLACK skifer et genialt valg som den samlende faktor i et haveanlæg præget af mange farver, niveauskift og lækroge i samspil med en måske lidt urolig arkitektur. Skifer viser også sin magt, hvis det enkle skal forenkles endnu mere. Med skifer får du rene linjer, forfinede virkemidler og ro på farvevalget.

En belægning i skifer er sort, nobel og uudgrundelig. Den giver et langt mere ensartet udtryk i farvespil og overflade end sandsten. Mange kunder har efterlyst valgmuligheden. Vi fandt derfor denne forrygende flotte kvalitetsskifer i Indien.

 

Sahara sandsten

En sandstensbelægning i SAHARA sandsten virker svalende og frisk for øjenene og sindet, når sommersolen bager og behersker. Når så regnen siler, træder nye, overrraskende farvenuancer frem på de nærmest farvemusikalske sandstensfliser. Bare vent og se. Og hør. Sandstensfliser har akustiske kvaliteter. Fra snak til samtale. Fra heavyrock til jazz eller pop eller Lis Sørensen en herlig sommeraften. En sprød og lydhør tilføjelse til alt det, der kun kan ses.

 

MØRK sandsten

Som inspiration til at vælge belægningssten vil denne mørke sandsten være et godt alternativ til skifer og granit. Sort, antracit, koksgrå og dyb brun – det er blot enkelte af farvenuancerne i denne mørke sandsten. Den mørke sandsten er et levende og nærmest organisk alternativ til den traditionelle, mørke granit. Man kan næsten tro, at sandstenen har et hjerteslag, en puls, en sjæl. Det er farvespillet der forfører…

 

Grå sandsten

Du kan vælge at føre den stilige linje stramt igennem, uden at det bliver det mindste kedeligt. GRÅ sandsten-terrassefliser kan sagtens stå alene. Smukt, gennemført og stilfuldt. Bladr gennem vores kundefotos nedenfor for inspiration til grå sandsten som udendørs flise. 

 

Rød sandsten

RØD sandsten lægger en stilfærdig og harmonisk glød under det grønne og levende i din have. Du vil elske den ro, du oplever, og de arkitektoniske muligheder, som den røde sandsten giver dig at arbejde med. Især de blandede paller med RØD sandsten i forskellige størrelser er populære og matcher perfekt med det varierede udtryk, der er fremherskende i de danske haver og terrasser. De blandede størrelser og de mange fine farvenuancer giver et perfekt samspil mellem farver og dimensioner.

 

Oliven sandsten

OLIVEN sandsten giver en rolig grundfarve i farvespillet: grøn, brun, grå og lidt lyst.

Den super-populære OLIVEN-farve giver dig mulighed for at spille på alle tangenter med havemøbler, blomster og alt det andet du omgiver dig med i haven. Den danner nemlig et perfekt underlag – smuk og neutral og alligevel fantastisk varm. Der er ikke noget andet materiale som kan matche denne sandsten.

 

Naturel sandsten

NATUREL sandsten er et spræl af farver. Den er en mellemting mellem SAHARA og RØD sandsten og byder på mange muligheder for flisebelægninger til din inspiration. Dens grå, røde og brunlige farvespil skifter, alt efter om det er en efterårsdag, som nydes i haven, eller om det er en våd sommerdag. Når den er tør, vil du kunne opleve den som mere afdæmpet i farvespillet.

 

Mahogni sandsten

MAHOGNI er et spændende alternativ til de øvrige farver sandsten. Dens mørke og livlige glød har gjort den populær i hele Europa. Stenen er både klassisk og elegant, men samtidig også hyggelig, lun og overraskende. Farvespillet i denne sten er større end hos den mere traditionelle GREY sandsten, men mindre end hos f.eks. den mørke sandsten. Farverne spænder over mange nuancer: grå, sorte, røde og brune. Dens udseende lever godt op til navnet “MAHOGNI”. 

 

Koks sandsten

En rolig, mørk sandsten med dybe grå og brune toner der dominerer. I KOKS er farvevariationen jævn og afdæmpet i forhold til farver som MAHOGNI eller OLIVEN. Når den tørrer, kan dens overflade få en let grålig glans, mens intensiteten i de mørke farvetoner virkelig kommer til sin ret, når stenen bliver våd.

Denne sandsten har en rolig karakter, med dens dæmpede nuancer og elegante overgange mellem gråt og brunt, hvilket gør den til et tidløst og alsidigt valg til forskellige designprojekter. Uanset hvor den anvendes, giver KOKS et smukt og stærkt visuelt udtryk, der kan passe ind i både moderne og klassiske miljøer.

 

Grå limestone

GRÅ kalksten, også kendt som GRÅ limestone, er præget af glatte og næsten bløde overflader, der indbyder til behagelige gåture både indendørs og udendørs. Denne stenart præsenterer en varieret grå nuancepalette, der spænder fra lyse til mørkere toner og gråbrune undertoner, hvilket adskiller den fra granit og betonfliser.

Limestone er kendt for sin styrke og hårdførhed, og den kan bearbejdes på forskellige måder, hvilket giver mulighed for en bred vifte af størrelser og formater. Denne sten har skarpe kanter og en let rustik overflade, selvom dens lagdelte struktur begrænser dens anvendelse i de tykkere materialer. Dette gør den ideel i kombination med den GRÅ sandsten, der fås i forskellige tykkelser som f.eks. trappetrin, chaussesten, indkørselsfliser, mursten og mange andre størrelser.

Limestone er en type kalksten, der udvikler patina med tiden, hvilket fører til en markant lysere overflade. Dette fænomen er mest tydeligt i tørre forhold og har mindre indvirkning på de lysere varianter.

 

Gul limestone

GUL limestone viser smukke variationer i farve og tekstur, hvilket tydeligt ses i deres nuancer af lyse creme- og sandfarver samt strejf af mørkere toner. Den udstråler en rustik charme og giver et autentisk, gammelt udtryk med sin patina og varme farveskala. Den matcher smukt mange forskellige facader og er overraskende også velegnet til gule murstenshuse. Den fine, jævne overflade er desuden ideel som gulv i drivhuse og orangerier.

Limestone har skårne kanter og en let rustik overflade og deres lagdeling gør dem ikke egnede til produktion af tykkere materialer. Derfor går den så fint i kombination med f.eks. SAHARA eller OLIVE sandsten som fås i mange udskæringer som f.eks. trappetrin, chaussesten, indkørselsfliser og mange andre.

Limestone er en type kalksten, der udvikler patina med tiden, hvilket fører til en markant lysere overflade. Dette fænomen er mest tydeligt i tørre forhold og har mindre indvirkning på de lysere varianter.

 

 

Eksklusiv sandsten

– ENEFORHANDLING I DANMARK –

Et holdbart alternativ til Travertin.

EKSKLUSIV sandsten skiller sig ud med sin særlige glatte overflade, som giver den et forførende og elegant udtryk. Denne unikke kvalitet adskiller den markant fra andre belægningssten, da den fremstår blødere og mere raffineret.

EKSKLUSIV sandsten er uovertruffen og enestående i sin overflade, hvilket gør den til det ideelle valg for dem, der søger eksklusivitet og en sublim æstetik i deres udendørs omgivelser. Denne unikke overflade gør også stenen mindre sugende overfor skidt og alger. Det vil sige at den fremstår mere ren og pæn og med mindre patina.

Med sin glatte tekstur og unikke egenskaber er denne sandsten en perfekt mulighed for at tilføre elegance og enestående skønhed til ethvert haveprojekt.

 

Karamel (kommer til december)

– ENEFORHANDLING I DANMARK –

KARAMEL sandsten er en yndet natursten på grund af sin karakteristiske gyldne farvetone, som tilfører varme og karakter til ethvert haverum. Denne sten udstråler tidløs, rustik elegance og er kendt for sin bemærkelsesværdige holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold. Dette gør den ideel til udendørs anvendelser som terrasser, gangstier og indkørsler.

KARAMEL sandsten er ikke kun et æstetisk valg, men også en praktisk og bæredygtig mulighed med en lang levetid. Dens alsidighed i forhold til at passe ind i både traditionelle og moderne designkoncepter har gjort den til et populært valg.