Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Et univers af natursten

Få inspiration til jeres drømmehave i sandsten og skifer.

Bliv inspireret

Gå en virtuel tur på havefliserne i billedlandskaberne her på siden – og bliv inspireret til selv at invitere LITHOS natursten hjem i haven, på terrassen og i indkørslen. Det er en beslutning, du og din familie vil få glæde af på alle årstider årtier frem i tiden.

Skifer

Skifer er genialt som den samlende faktor i et haveanlæg præget af mange farver, niveauskift og lækroge i samspil med en måske lidt urolig arkitektur. Skifer viser også sin magt, hvis det enkle skal forenkles endnu mere. Rene linjer, forfinede virkemidler, ro på farvevalget.

En belægning i skifer er sort, nobel, uudgrundelig. Et langt mere ensartet udtryk i farvespil og overflade end sandsten. Mange kunder har efterlyst valgmuligheden. Vi fandt denne forrygende flotte kvalitetsskifer i Indien.

 

Sahara sandsten

En belægning i Sahara sandsten virker svalende og frisk for øjenene og sindet, når sommersolen bager og behersker. Når så regnen siler, træder nye, overrraskende farvenuancer frem på de nærmest farvemusikalske sandstensfliser. Bare vent og se. Og hør. Sandstensfliser har akustiske kvaliteter. Fra snak til samtale. Fra heavyrock til jazz eller pop eller Lis Sørensen en herlig sommeraften. En sprød og lydhør tilføjelse til alt det, der kun kan ses.

 

Dark sandsten

 

Denne mørke sandsten er et godt alternativ til skifer og granit. Sort, antrazit, koksgrå og dybbrun – det er blot enkelte af farvenuancerne i Dark Sandstone.

Dark Sandsten er et levende og nærmest organisk alternativ til den traditionelle, mørke granit. Man kan næsten tro, at Dark Sandstone har et hjerteslag, en puls, en sjæl. Det er farvespillet, der forfører i denne sandsten. 

 

Grey sandsten

Du kan vælge at føre den stilige linje stramt igennem, uden at det bliver det mindste kedeligt. Grey sandstone terrassefliser kan sagtens stå alene. Smukt, gennemført og stilfuldt. 

 

Red sandsten

Red Sandstone lægger en stilfærdig og harmonisk glød under det grønne og levende i din have. Du vil elske den ro, du oplever, og de arkitektoniske muligheder, du får at arbejde med.  Især de blandede paller med Red Sandstone i forskellige størrelser er populære og matcher perfekt med det varierede udtryk, der er fremherskende i de danske haver og terrasser. De blandede størrelser og de mange fine farvenuancer giver et perfekt samspil imellem farver og dimensioner.

 

Olive sandsten

Olive Sandstone giver en rolig grundfarve i farvespillet: grøn, brun, grå og lidt lyst.

Den super-populære Olive Sandstone giver dig mulighed for at spille på alle tangenter med havemøbler, blomster og alt det andet du omgiver dig med i haven. Den danner nemlig et perfekt underlag – smuk og neutral og alligevel fantastisk varm. Der er ikke noget andet materiale som kan matche denne sandsten.

 

Naturel sandsten

Naturel Sandstone er et spræl af farver. Den er en mellemting mellem Sahara Sandstone og Red Sandstone. Dens grå, rød og brunlige farvespil skifter alt efter om det er en efterårsdag som nydes i haven eller om det er våd sommerdag. Når den er tør er den mere afdæmpet i farvespillet.

 

Mahogany sandsten

Mahogany er et spændende alternativ til de øvrige farver sandsten. Dens mørke og livlige glød har gjort den populær i hele Europa. Den er både klassisk og elegant men samtidig også hyggelig, lun og overraskende. Dens farvespil er større end hos den mere traditionelle Grey Sandstone. Men mindre end hos f.eks. Dark Sandstone.

Farverne spænder over mange nuancer: Grå, sorte, røde, brune. Dens udseende lever godt op til dens navn Mahogni.

 

w

Fri fragt...

Over hele landet ved køb for over kr. 15.000,-

(til brofaste øer i Danmark)

bestået de skrappe tests

Teknologisk Institut har testet og godkendt vores natursten til det danske klima.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop