Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Mulighederne med Sahara Sandstone

Hver sten i haven har sit eget farvespil…


Netop dette farvespil giver uendeligt mange anvendelsesmuligheder. Det er helt fortjent, at SAHARA sandsten er blevet en kæmpe succes.

Den holder en lys og luftig grundtone og du inviterer harmoni og varme ind i dit havemiljø. Mulighederne for at designe et unikt terrasse- og haveanlæg er nærmest uendelige. Om sommeren i haven vil du og din familie opleve SAHARA sandsten som sval og forfriskende. Om vinteren har I udsyn til en varm og livsbekræftende kontrast til alt det grå og barske.

Netop farverne i SAHARA sandsten inspirerer til at skabe alternative løsninger i haven i forhold til de meget udbredte beton- og granitløsninger. Når du vælger disse sten i haven får du et utal af kombinationsmuligheder, og du kan vælge over hele paletten af produkter fra SAHARA chaussesten, SAHARA brosten, SAHARA mursten og kantsten, SAHARA trapper, kanter til swimmingpools, paller med blandede størrelser f.eks. i det smukke MIX-mønster og over til de helt store dimensioner i 60 x 90 cm.

FOSSILER I SANDSTEN ER ”KUNST FRA NATURENS HÅND”

Gå på opdagelse i de mange fotos, vi har optaget hos kunder, der har indarbejdet sandsten i haven til smukke haveløsninger. Og der er masser af mere inspiration at hente i billedgalleriet. Du er også altid velkommen hos vores forhandlere, hvor du kan se, føle og fornemme SAHARA sandsten i virkeligheden. Sandsten er altid en stor oplevelse.

Produkter

Udvalget af produkter i SAHARA-farven er stort. Se nogen eksempler herunder.

Cirkelterrasse

Cirklerne er som standard Ø4 meter – men kan på bestilling leveres i mange andre størrelser.

Haveinspiration: Sahara cirkel med springvand
trin closeup

Trappetrin

Fantastiske og rustikke trappetrin.

fliser terrasse inspiration

Indkørsel

Byd dine gæster velkommen med en smuk og udtryksfuld sandstensbelægning i din indkørsel. Du kan få hele dit udeareal til at harmonere med matchende belægning i både indkørsel og på terrassen. Smukt og harmonisk.

Sandsten tåler selvfølgelig saltspredning om vinteren.

w

Fragt

Fast grundbeløb for første 3 paller. Derefter Danmarks billigste fragt på hver enkelt palle.

Bestået de skrappe danske tests

Kvalitetstestet på uafhængigt dansk laboratorium.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop