Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Sahara Sandstone

Hver sten i haven har sit eget farvespil…


Netop dette farvespil giver uendeligt mange anvendelsesmuligheder. Det er helt fortjent, at Sahara Sandstone er blevet en kæmpe succes.

Sahara Sandstone holder en lys og luftig grundtone. Du inviterer harmoni og varme ind i dit havemiljø. Mulighederne for at designe et unikt terrasse- og haveanlæg er nærmest uendelige. Om sommeren i haven vil du og din familie opleve Sahara Sandstone som sval og forfriskende. Om vinteren har I udsyn til en varm og livsbekræftende kontrast til alt det grå og barske.

Netop farverne i Sahara Sandstone inspirerer til at skabe alternative løsninger i haven i forhold til de meget udbredte beton- og granitløsninger. Når du vælger disse sten i haven får du et utal af kombinationsmuligheder, og du kan vælge over hele paletten af produkter fra chaussesten, brosten, mursten og kantsten, trapper, kanter til swimmingpools, paller med blandede størrelser og over til de helt store dimensioner.

Fossiler i sandsten er ”kunst fra naturens hånd”

Gå på opdagelse i de mange fotos, vi har optaget hos kunder, der har indarbejdet sandsten i haven til smukke haveløsninger. Og der er masser af mere inspiration at hente i billedgalleriet. Du er også altid velkommen hos vore forhandlere, hvor du kan se, føle og fornemme Sahara Sandstone i virkeligheden. Sahara Sandstone er altid en stor oplevelse.

Produkter

Udvalget af produkter i Sahara Sandstone er stort. Se nogen eksempler herunder.

Cirkelterrasse

Cirklerne er som standard Ø4 meter – men kan på bestilling leveres i mange andre størrelser.

Trappetrin

Fantastiske og rustikke trappetrin.

Indkørsel

Byd dine gæster velkommen med en smuk og udtryksfuld sandstensbelægning i din indkørsel. Du kan få hele dit udeareal til at harmonere med matchende belægning i både indkørsel og på terrassen. Smukt og harmonisk.

Sandsten tåler selvfølgelig saltspredning om vinteren.

w

Fri fragt...

Over hele landet ved køb for over kr. 15.000,-

(til brofaste øer i Danmark)

bestået de skrappe tests

Teknologisk Institut har testet og godkendt vores natursten til det danske klima.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop