Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Chaussesten
w

Gratis rådgivning

Chaussesten

En chaussesten er en mindre belægningssten. Du kender formentlig stenen fra midterstykket eller opdelingen mellem de store fortovsfliser. Mange vil sammenligne chaussestenen med den velkendte brosten, men en chaussesten er som udgangspunkt noget mindre og dermed også en del lettere end en brosten. 

Hos LITHOS finder du et stort udvalg af de skønneste chaussesten – med disse kan du skabe de mest eksklusive udtryk i haven, indkørslen, på terrassen eller noget fjerde. Det kan fx vise sig i form af spændende overgange, variationer og mønstre i belægningen. 

Chaussesten

Chaussesten i farven Sahara

En smuk løsning til overgange 

En chaussesten er perfekt, når du skal lave en overgang i belægningen eller etablere en kant. Her kan stenen fungere som det afsluttende led og fx give en stabil kant ud mod græs og bede, så belægningen ikke skrider ud. Du kan med fordel vælge chaussesten i samme stentype som den øvrige belægning – på den måde sammenfletter du på smukkeste vis alle elementerne i din have og får den sidste finish, som får din belægning til at stå helt skarpt.

Chaussésten

Chaussesten i Monsoon Black skifer

Vores chaussesten kan ikke kun anvendes ved bede og overgange, men er også flotte som en del af en belægning i indkørsler, havegange, terrasser og meget andet. Ved at kombinere de mindre chaussesten med større belægningssten kan du skabe spændende og levende udtryk, der matcher dine præferencer for stil og design. 

Chaussesten Pris

Chaussesten i farven Sahara

Pris på chaussesten 

Vores chaussesten kommer i mange forskellige farver og fås til priser fra 10,20 kr. Vælg mellem følgende chaussesten: 

Vælger du stenene til dit kommende belægningsprojekt hos os, leverer vi stenene indenfor 3-5 hverdage.

Chaussesten Indkørsel

Chaussesten i farven Dark

Chaussesten Til Haven

Chaussesten i farven Sahara

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop