Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Skiferfliser

Når skifer hentes op fra stenbruddet, præsenterer den sig med et lidt køligt, gråt udtryk. Den lever perfekt op til udtrykket at gråt altid er pænt.

w

Gratis rådgivning

Hvad er skifer fliser?

Skiferfliser kommer fra en bjergart; en såkaldt finkornet sedimentær eller metamorf bjergart, som dannes af blandt andet ler, mudder og kvarts. Grundet lerforekomsten i skifer har stenen en helt særlig spaltningsevne. Skifer er slidstærkt samt nem og vedligeholde, og egner sig derfor perfekt som havefliser.

Skiferfliser til udendørs belægning

Skifer fliser kan bruges udendørs da den er slidstærk og nem at vedligeholde. Med skifer fliser som er gennemtestet og konstateret frostsikkert hos Teknologisk Institut, er du sikker på, at dine udendørs skiferfliser holder i mange år i det danske klima.

Skifer er stenen, som viser, at gråt ikke behøver være kedeligt, men sagtens kan være spændende. Med skifer får du en smuk natursten, der emmer af eksklusivitet. Der er derfor ingen tvivl om, at du med skiferfliser kan tage din indkørsel eller terrasse til helt nye højder udtryksmæssigt. 

Skifer Fliser

Skifer fliser i str. 60 x 90 cm også kaldet “soldaterfliser”. Her vist på en regnvejrsdag.

Mulighed for farveskift: Fra grå til sort skifer

Vores Monsoon Black-skifer har et flot, reserveret, mørkegråt udtryk. Den er enormt pæn. Ja, faktisk vil vi gå så langt som til at sige, at den er gudesmuk.

Skifersten er en hård og modstandsdygtig sten, men hvis du vil give din Monsoon Black-skifer ekstra styrke til at modstå begroning og samtidig ønsker at se den skifte farve til dybsort, anbefaler vi en wetlook-imprægnering.

Det er en smagssag, om du foretrækker den oprindelige, gråskæggede karakter eller det natsorte udtryk, som vil ses efter en imprægnering.

Skifersten

Størrelsen 60 x 90 cm kantet med ekstra lange mursten også i skifer-materialet.

Pris på skifer hos LITHOS

Ikke nok med at skifer er elegant og kan forskønne ethvert udemiljø – så er stenen også særdeles prisbillig. I vores sortiment finder du både større og mindre skiferfliser til brug på terrassen, i haven eller et helt tredje sted udendørs til priser fra 379 kroner pr. m2. Vi har desuden skifer-mursten, som kan anvendes til både halvmure, højbede, bedkanter og afgrænsning af terrasse til 295 kroner pr. meter. Vores chaussesten i smuk skifer er med en stykpris på 10,20 kroner vores mest prisvenlige skifersten – et oplagt valg til overgangen fra f.eks. belægning til græsarealet. Stenen kan også anvendes til indkørsler, havegange, smukke buer og meget andet.

Fliser i skifer til dit projekt 

Vores eksklusive skifersten er ikke begrænset til én type brug. Om du ønsker skiferfliser til terrassen eller skifersten til haven, så finder du dem i vores udvalg. Din vigtigste opgave er sådan set bare at beslutte dig for, hvor store fliserne skal være, og hvilket mønster du ønsker at lægge fliserne i.

Skifer Fliser Udendørs

Skifer fliser i str. 60 x 90 – også kaldet “soldaterflise”.

Køb skifer i standardmål eller design selv med specialmål   

Vores Monsoon Black-skifer kan købes på blandede paller med fire forskellige størrelser (29 x 29, 29 x 60, 60 x 60 og 60 x 90 cm) særligt velegnet til vores MIX-mønster. Du finder også skifer i størrelsen 89 x 89 – vores stilfulde slotsflise, hvor du grundet den store overflade begrænser antallet af fuger. 

Selv om basismaterialet fra LITHOS er skifer i faste mål, findes der et hav af geometriske muligheder for sammensætninger. Der behøver med andre ord ikke være meget standard over en belægning med skifer i forskellige standardmål – du har helt frie tøjler til at designe din helt egen, personlige skifer-belægning. 

Skal havefliserne have en helt særlig form, har du selvfølgelig også mulighed for at udfolde dig med specialproducerede hel-, halv-, og kvarte cirkler, buer eller halvbuer i skifer. Du kontakter os blot og fortæller os om dine ønsker.

Skifer Pris

Regnvåde skifer fliser.

Hvordan renser man skifer fliser?  

De miljøvenlige og billigste løsninger er:

  • At bruge en højtryksrenser/terrassevasker med rent vand.
  • At feje dine fliser med fugesand, så du ligesom “sliber” overfladen med sandkornene.
  • Hvis snavset lidt genstridigt, kan man også anvende en belægning og tagrens.

Du må aldrig bruge kemikalier på natursten !

Skiferfliser

60 x 90 cm skifer flise til indkørsel i 7 cm tykkelse.

Hvordan behandler man sort skifer?  

Det er en helt naturlig proces, at dine skifer fliser bliver lidt blegere med tiden. Hvis du synes, at de er blev lidt for lyse og gerne vil have den mørkere glød tilbage, så kan du vælge at imprægnere dem. Det er rigtig vigtigt at dine skifer fliser er helt rene når de skal imprægneres, da man ellers bare imprægnerer skidtet fast. Hertil skal man bruge den som hedder Wetlook.

Læs vores artikel Hvad er skifer

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop