Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Grey Sandstone

Smukke terrassefliser i grå natursten


Gråt er altid pænt. Men Grey Sandstone er decideret smukt. Et minimalistisk farvekomponent, som spreder en næsten majestætisk rolig atmosfære i haven. Med Grey Sandstone som bagtæppe kan du designe din have frit i farver med blomster, planter, møbler, markiser, udekøkkener og alt det andet, du og din familie sætter pris på at omgive Jer med, når I er udendørs. Netop kombinationen af den stilfulde Grey Sandstone og farverne, som blomster, græs og buske bidrager med, giver din have et kreativt og personligt udtryk.

Du kan også vælge at føre den stilige linje stramt igennem, uden at det bliver det mindste kedeligt. Grey Sandstone terrassefliser kan sagtens stå alene. Smukt, gennemført og stilfuldt. 

De grå terrassefliser er langtfra en nyhed i de danske haver, men har tværtimod været populært igennem mange år i form af diverse betonprodukter. Men hvorfor egentlig beton, når du kan vælge Grey Sandstone som byggekomponent i din helt personlige haveoplevelse? Og hvorfor vælge de traditionelle størrelser når du kan få det smukke CHELSEA mønster eller de helt store størrelser i 60×90 cm som også kaldes Soldaterfliser.

OBS: Vi gør opmærksom på, at der i visse tilfælde kan forekomme brunlige udtræk til overfladen af Grey Sandstone. Dette er ikke en fejl i naturstenene, men er en følge af et stort indhold af jernholdige materialer.

Produkter

Se de mange forskellige produkter i denne farve natursten.

Cirkelterrasse

Cirklerne er som standard Ø4 meter – men kan på bestilling leveres i mange andre størrelser.

Trappetrin

Fantastiske og rustikke trappetrin.

Indkørsel

Byd dine gæster velkommen med en smuk og udtryksfuld sandstensbelægning i din indkørsel. Du kan få hele dit udeareal til at harmonere med matchende belægning i både indkørsel og på terrassen. Smukt og harmonisk.

Sandsten tåler selvfølgelig saltspredning om vinteren.

w

Fri fragt...

Over hele landet ved køb for over kr. 15.000,-

(til brofaste øer i Danmark)

bestået de skrappe tests

Teknologisk Institut har testet og godkendt vores natursten til det danske klima.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop