Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Grey Sandstone

Smukke terrassefliser i GRÅ sandsten


Gråt er altid pænt. Men GRÅ sandsten er decideret smukt. Et minimalistisk farvekomponent, som spreder en næsten majestætisk rolig atmosfære i haven. Med den GRÅ sandsten som bagtæppe kan du designe din have frit i farver med blomster, planter, møbler, markiser, udekøkkener og alt det andet, du og din familie sætter pris på at omgive jer med, når I er udendørs. Netop kombinationen af den stilfulde GRÅ sandsten og farverne, som blomster, græs og buske bidrager med, giver din have et kreativt og personligt udtryk.

Du kan også vælge at føre den stilige linje stramt igennem, uden at det bliver det mindste kedeligt. De GRÅ sandstens sandstone terrassefliser kan sagtens stå alene. Smukt, gennemført og stilfuldt. 

De grå terrassefliser er langtfra en nyhed i de danske haver, men har tværtimod været populært igennem mange år i form af diverse betonprodukter. Men hvorfor egentlig beton, når du kan vælge GRÅ sandsten som byggekomponent i din helt personlige haveoplevelse? Og hvorfor vælge de traditionelle størrelser når du kan få det smukke MIX-mønster eller de helt store størrelser i 60 x 90 cm som også kaldes Soldaterfliser.

OBS: Vi gør opmærksom på, at der i visse tilfælde kan forekomme brunlige udtræk til overfladen af den GRÅ sandsten. Dette er ikke en fejl i naturstenene, men er en følge af et stort indhold af jernholdige materialer.

Produkter

Se de mange forskellige produkter i denne farve natursten.

Cirkelterrasse

Cirklerne er som standard Ø4 meter – men kan på bestilling leveres i mange andre størrelser.

grey sandstone cirkel Ø 4 meter
fliser terrasse inspiration

Trappetrin

Fantastiske og rustikke trappetrin.

mursten i Grey sandstone

Indkørsel

Byd dine gæster velkommen med en smuk og udtryksfuld sandstensbelægning i din indkørsel. Du kan få hele dit udeareal til at harmonere med matchende belægning i både indkørsel og på terrassen. Smukt og harmonisk.

Sandsten tåler selvfølgelig saltspredning om vinteren.

w

Fragt

Fast grundbeløb for første 3 paller. Derefter Danmarks billigste fragt på hver enkelt palle.

Bestået de skrappe danske tests

Kvalitetstestet på uafhængigt dansk laboratorium.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop