Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

MØRK SANDSTEN

Mørk sandsten

Et godt alternativ til skifer og granit.

Sort, antrazit, koksgrå og dybbrun – det er blot enkelte af farvenuancerne i den mørke sandsten.

Sandsten er et levende og nærmest organisk alternativ til den traditionelle, mørke granit. Man kan næsten tro, at MØRK sandsten har et hjerteslag, en puls, en sjæl. Det er farvespillet, der forfører i denne sandsten.

Sandsten i denne mørke farve forekommer i forholdsvis små mængder og er vanskelig at bryde. Faktisk hentes den op fra brud, som naturligt ligger under vand. Før sandsten kan brydes, tømmes bruddet for vand, og derefter skæres de smukke sten fri i store kvadrer, der efterfølgende tilpasses til netop de mål, som efterspørges. I  Indien regnes den mørke sandsten som mere sjælden og eksklusiv end de andre typer sandsten. Den ædleste blandt de ædle. Sandstenenes Rolls Royce.

 

MANGE FORSKELLIGE UDSKÆRINGER

Der findes utallige forskellige størrelser og udskæringer i den smukke mørke sandsten. Her nævnes blot et par få af de mest populære:

 

LØBENDE KVALITETSSIKRING
En del af vores arbejde med kvalitetssikring i Indien i det seneste års tid har drejet sig om at forbedre sorteringen af netop den mørke sandsten. I de første sendinger, vi modtog, var der forholdsvis mange sten i nuancerne antrazit, koksgrå og dybbrun. Nu er den sorte farve fremherskende, mens de andre farver er med til at til at give den mørke sandsten liv og et endnu mere fantastisk farvespil.

Med MØRK sandsten får du en særdeles smuk og personlig løsning til netop din have. Sandsten er virkelig en nydelse for både øjet og sindet, og man kan få mange timer til at gå med at gå rundt og opleve, hvilke vidundere, naturen kan frembringe.

Du er også altid velkommen hos vore forhandlere af natursten, hvor du kan se, føle og fornemme sandsten i virkeligheden.

Produkter

Se de mange forskellige produkter i DARK sandsten.

Cirkelterrasse

Cirklerne er som standard Ø4 meter – men kan på bestilling leveres i mange andre størrelser.

Cirkelterrasse i sandsten
fliser terrasse inspiration

Trappetrin

Fantastiske og rustikke trappetrin.

Indkørsel

Byd dine gæster velkommen med en smuk og udtryksfuld sandstens- eller skiferbelægning i din indkørsel. Du kan få hele dit udeareal til at harmonere med matchende belægning i både indkørsel og på terrassen. Smukt og harmonisk.

Sandsten og skifer tåler selvfølgelig saltspredning om vinteren.

w

Fragt

Fast grundbeløb for første 3 paller. Derefter Danmarks billigste fragt på hver enkelt palle.

Bestået de skrappe danske tests

Kvalitetstestet på uafhængigt dansk laboratorium.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop