Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Red Sandstone

Enkelt, smukt og varmt – næsten glødende

Navnet Red Sandstone fortæller langtfra hele historien om denne sten, som i virkeligheden præsenterer en palet af farvenuancer der spænder fra det ganske lyse over rødbrun og gylden til varm rød. Sådan inviterer du et mere sydlandsk temperament ind i dit havemiljø. Måske mindes du farven fra ferier i landene omkring Middelhavet? 
 
Red Sandstone lægger en stilfærdig og harmonisk glød under det grønne og levende i din have. Du vil elske den ro, du oplever, og de arkitektoniske muligheder, du får at arbejde med.  Især de blandede paller med Red Sandstone i forskellige størrelser er populære og matcher perfekt med det varierede udtryk, der er fremherskende i de danske haver og terrasser. De blandede størrelser og de mange fine farvenuancer giver et perfekt samspil imellem farver og dimensioner.
 
Den røde sandsten har vi på lager i det smukke CHELSEA mønster og på bestilling kan vi få det hjem fra vores leverandør i Indien i mange andre størrelser f.eks. de smukke soldaterfliser i 60×90 cm.
 
Vores nuværende lager af Red Sandstone er overvejende RØD og ikke med så stort et farvespil som er vist på billederne her på hjemmesiden. 
 

Produkter

Se de mange forskellige produkter i rød sandsten.

Cirkelterrasse

Cirklerne er som standard Ø4 meter – men kan på bestilling leveres i mange andre størrelser.

Trappetrin

Fantastiske og rustikke trappetrin.

w

Fri fragt...

Over hele landet ved køb for over kr. 15.000,-

(til brofaste øer i Danmark)

bestået de skrappe tests

Teknologisk Institut har testet og godkendt vores natursten til det danske klima.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop