Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Cirkelterrasse
w

Gratis rådgivning

Rundt og rundt det går – det er i hvert fald tilfældet med en cirkelterrasse. Det er ikke så ofte, at du ser runde terrasser. Ikke desto mindre er de et fantastisk valg. Den runde form skaber ro, harmoni og velværestemning – det vil du erfare allerede ved første øjekast. Bryd med de ordinære forestillinger om, hvordan en terrasse skal se ud og anlæg en skøn cirkelterrasse, der bryder de lige linjer. Med flotte natursten fra LITHOS er det nemt og ligetil.

HVORDAN LAVER MAN EN RUND TERRASSE?

Man starter med centercirklen og arbejder sig derefter udad. Cirklen kan kantes med en række chaussesten, hvis det ønskes. Stenene kommer færdigskåret, så de er lige parat til at lægge i de smukke cirkler. Den runde terrasse er et dejligt projekt, hvor man på en weekend hurtigt får lavet et ekstra lille hyggested i haven.

GØR DRØMMEN OM EN CIRKELTERRASSE TIL VIRKELIGHED

Har du forelsket dig i en cirkelformet terrasse, så er beslutningen formentlig allerede truffet, og så er det bare med at få bestilt. Som standard fås en cirkelformet terrasse i Ø4 meter. Der er også mulighed for at få lavet en rund terrasse på specialmål, men vælger du denne løsning, må du påregne lidt leveringstid. Vælger du stenene til dit kommende belægningsprojekt hos os, leverer vi stenene indenfor 3-5 hverdage.

Cirkelterrasse

OPNÅ BLIKFANG MED EN CIRKELTERRASSE

Må din kommende terrasse godt syne af noget og have lidt wow-faktor over sig? Med en cirkelterrasse kan du hurtigt krydse denne del af – uanset valg af belægning, så er du sikker på, at du med denne type terrasse opnår et flot blikfang. En cirkelformet terrasse fås i mange farver sandsten – du skal bare træffe et valg: Skal stenene være varme og lyse eller måske mørkere og mere mystiske? Vælg mellem farverne nedenfor og lad dig inspirere af de mange smukke kundefotos:

LAD BUERNE LEGE MED I GEOMETRIEN

En smuk cirkelformet terrasse er et populært valg, når der skal laves et lille åndehul, og vi ser dem ofte blive etableret bagerst i haven i en hyggelig afkrog lidt væk fra huset eller på en smuk plet ned til vandet. Heldigvis er der ingen regler for, hvor du vælger at lave en cirkelterrasse – det er helt og aldeles op til dig.
En rund terrasse virker måske ikke til at være markant anderledes end den klassiske kvadratiske eller rektangulære – men det er den bare lidt alligevel. Når først du lader buerne lege med geometrien og den gængse opfattelse af, hvordan en terrasse skal formes, vil du hurtigt opdage, hvordan du skaber et uderum – en oase – som er helt særegen. Så derfor: Vælg flotte natursten med runding og giv dig i kast med en cirkelformet terrasse. Det vil du med garanti ikke fortryde.

Læs også vores artikel: Chaussesten i mønster

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop