Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Belægningsfliser

Den rette type belægningsfliser kan være forvandlende for dine udearealer, hvad end de skal bruges til terrasser, indkørsler eller gangarealer. Hos LITHOS finder du et nøje udvalgt sortiment af smukke natursten med helt særlige farvespil og en levende glød, der gør dit udeområde til en fryd for øjet.

 

VÆLG UNIKKE BELÆGNINGSFLISER MED PERSONLIGHED

Belægningsfliser i eksempelvis sandsten har en helt særlig varme og glød, som de traditionelle betonfliser ikke kan hamle op med. Stemningen bliver næsten sydlandsk, hvis du har modet til at vælge en anderledes belægningsflise end det, der for mange er det mest oplagte valg.

Den charmerende SAHARA belægningsflise fortryller for eksempel med sit enorme farvespil. Den lader lys og luftighed komme ind i dit havemiljø, og dens mangfoldige farver spænder fra creme til lysegul og over i de røde og brune nuancer. Hvis du kigger rigtig godt efter, kan du måske finde en lille hemmelighed i dem. Den lyse belægningsflise kan nemlig indeholde enestående fossilaftegninger.

På fotoet nedenfor er Sahara Sandstone i det populære MIX-mønster, som består af fire forskellige størrelser.

Sahara sandsten i et miks af 4 forskellige størrelser

Foto: Sahara Sandsten

HVAD KOSTER VORES BELÆGNINGSFLISER PR. M2?

En naturstensbelægning fås nu til priser, som sagtens kan måle sig med de dyrere betonfliser – det vil sige, at vi befinder os et pænt stykke under 1.000 kr. pr. m2. I modsætning til betonflisen bliver naturstenene dog smukkere og smukkere med årene, når de får patina og udstråler et levet liv. Synes du alligevel, at de bliver for snavsede at se på, er de også lette at rengøre og vedligeholde. Natursten i sandsten og skifer tåler nemlig også en højtryksrenser, og dermed er der ikke meget arbejde forbundet med at vedligeholde dem.

 

BELÆGNINGSFLISER I ANDRE SANDSTENSFARVER

Hvis du synes, at dine belægningsfliser bliver for lyse i farven Sahara, kan du også lade dig inspirere af de andre farver, der findes i sandsten og skifer:

Det er nemlig en af fordelene ved natursten – de findes i et hav af forskellige farver og udtryk, der lader dig skabe præcis den følelse på dine udearealer, du foretrækker. Ovenikøbet kan du med belægningsfliser i forskellige størrelser også variere udtrykket. Mulighederne er faktisk noget nær uendelige, når vi taler om belægningsfliser i sandsten og skifer.

HVORDAN FINDER JEG UD AF, HVOR MANGE BELÆGNINGSFLISER JEG SKAL BRUGE?

Hvis du har fået lavet en havetegning hos en havearkitekt eller havedesigner og har lidt mål på den, er du meget velkommen til at sende den til os. Så vil vi forsøge efter bedste evne at beregne, hvor mange m2 af vores belægningsfliser du skal bruge for at nå frem til det ønskede resultat. Vi står altid til rådighed med råd og vejledning. I weekender og på helligdage er du også velkommen til at skrive os en mail, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Husk, at du hos LITHOS altid får lidt flere sten, end du bestiller, da vi ikke regner fugen med, når vi beregner m2. Dvs. at der er lidt til spild, eller hvis du vil have sorteret en enkelt sten fra pga. dens farve eller form.

 

Se også de smukke fotos af vores kunders belægningsfliser i sandsten og skifer.

Skifersten

Foto: Skifer i str. 60 x 90 cm

Dark

Grey

Mahogany

Naturel

Olive

Red

Sahara

Skifer

w

Fragt

Fast grundbeløb for første 3 paller. Derefter Danmarks billigste fragt på hver enkelt palle.

Bestået de skrappe danske tests

Kvalitetstestet på uafhængigt dansk laboratorium.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop