Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Sandsten

Se de mange farver af sandsten nedenfor.

w

Gratis rådgivning

Sandsten

Når du ser på sandstenene fra LITHOS, ser du på et produkt, som har taget den lange rejse fra store stenbrud i Indien til din terrasse, indkørsel, havesti eller dit bed. Det er kvalitetssten i farver og strukturer, der kan give en hvilken som helst have et unikt touch.

Er du vild med det naturlige, det æstetiske og specielle, så glem alt om udtryksløse betonfliser og se nærmere på, hvad sandstensfliser kan i dit hjem – inde som ude. De indiske natursten er noget for sig og kan med deres spændende udseende tage udemiljøet eller rummene indendørs til helt nye højder. 

 

Vælg sandsten som udendørsflise 

Måske er du ikke tidligere stødt på sandsten, men faktisk stiger populariteten i disse år markant. Flere har nemlig fået øjnene op for naturstenenes unikke egenskaber og ser, hvordan haveanlæg, terrasser, indgangspartier eller indkørsler kan få et skud wow-effekt med de specialimporterede sten. 

Når du vælger sandstenen som materiale til belægningen udendørs, træffer du ikke kun et valg, der sender æstetik-barometeret i top. Du får også en sten i en uovertruffen kvalitet, der er testet på både slidstyrke og levetid. 

 

Belægning med sandsten i et hav af nuancer og overflader 

Kaster du et hurtigt blik på vores udvalg af sandsten, vil du finde sten og fliser i rødlige, gullige, brune og grå nuancer. Men ved endnu et øjekast vil du opleve, hvordan de smukke sten ikke bare har én farve, men et væld af farvenuancer, som springer frem alt efter sol, skygge og anskuelsesvinkel. Også overfladerne varierer alt efter sandstentype – fra de meget rustikke til de mere glatte. 

Med vores Sandstone-belægning giver vi dig en palet af muligheder. Vi har sandstenene til din belægning, hvad enten du går efter det blide og milde udtryk, det rolige og varme eller måske det dybe og mørke. Vælg mellem: 

 • Sahara Sandstone 
 • Olive Sandstone 
 • Dark sandstone 
 • Mahogany Sandstone 
 • Red Sandstone 
 • Grey Sandstone 
 • Naturel Sandstone 

Når du vælger en belægning i sandsten, byder du et harmoniskabende element velkommen i din have. Et element, som giver dig mulighed for at skabe din helt egen oase, der er fri for stress og forstyrrelse. 

 

LITHOS-sandsten i bedste kvalitet på markedet 

Bag den bløde overflade gemmer der sig en hård natursten, som du kan være sikker på at have glæde af i rigtig mange år frem. 

Vi er ikke bange for at sige, at vores sandsten er de bedste på markedet. Hver enkelt sten kontrolleres metodisk, før de bearbejdes til den ønskede dimension. De kontrolleres endnu engang, inden de tager rejsen fra de indiske stenbrud til vores danske lager. Og som om det ikke er nok, er vores sandsten også testet og gennemtjekket af Teknologisk Institut, som har fundet dem frostsikre og egnede til det danske klima. På denne måde er vi sikre på at kunne levere holdbare kvalitetssten til din drømmehave.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop