Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Havefliser
w

Gratis rådgivning

Havefliser

Havefliser kan give din have et unikt og charmerende udseende, der appellerer til dine sanser og skaber en hyggelig atmosfære. De er tilgængelige i en række farver, størrelser og teksturer, hvilket giver dig mulighed for at skræddersy din have med en personlig touch.

Se hele vores udvalg af havefliser her på siden.

Fliser til haven: Godkendt til det danske klima

Vælg fliser som er godkendt til det danske vejr, hvor temperaturen veksler mellem høje plusgrader om sommeren til lave minusgrader i vintersæsonen. Det er derfor vigtigt at sikre, at fliser til haven, er modstandsdygtige over for frostsprængninger eller overophedning af stenene.

Selv om vores havefliser er importeret fra Indien, kan de uden problemer lægges i danske haver. Havefliserne fra LITHOS er testet hos Teknologisk Institut, der har fundet dem velegnede til det danske klima. Vælger du havefliser hos os, skal du altså ikke være bekymret for revner eller andre skader grundet vejrforhold – vores små og store havefliser kan holde sig pæne i mange år, og det er endda uden de helt store krav til vedligehold.

Havefliser i miksede størrelser

Naturel sandsten i blandede størrelser: 29 x 29, 29 x 60, 60 x 60 og 60 x 90 cm.

KØB DEM HER…

Køb vores æstetiske natursten som dine kommende havefliser

Er du på udkig efter fliser til haven, og må de gerne være ekstraordinære af udseende og med mulighed for en sammensætning, der kan bringe havens æstetik i top? LITHOS har havefliserne til dig, der tør gå andre veje, og som på ingen måde vil gå på kompromis med kvaliteten. Vores udvalg er til dig, der foretrækker andre fliser til haven end de klassiske, kedelige betonfliser.

Vores havefliser er et flot valg til din have, som kan supplere havens græsplæne og øvrige planteliv på smukkeste vis. Havefliserne er ikke blot velegnet til belægning ved bede, lækroge eller gangstier i haven, men kan naturligvis også anvendes i forbindelse med terrasse, i indkørsel, skur, udestue eller orangeri.

Vores havefliser udstråler varme, harmoni og spirende liv

Hvad enten du leder efter små eller store havefliser, som kan matche en have præget af mange farver, et havemiljø med mange niveauskift eller måske en parklignende have med massevis af lækroge, finder du den hos LITHOS.

Vi har de perfekte alternativer til den grå betonflise og granitbelægning, der nok er traditionel, men som også rimer på ord som kold, uinspirerende, kedelig og trist. Med vores specialimporterede indiske natursten får du alletiders pendant til den grå flise til haven, som vi kender den. Sten til haven fra LITHOS udstråler varme, harmoni samt liv og inspirerer til at tage havemiljøet i brug.

I vores udvalg af havefliser, sten og klinker til haven finder du fliser med mange forskellige farvetoner, størrelser og overfladetyper. Er du til skifer eller sandsten – og skal flisen være lys eller mørk, større eller mindre? Alle spørgsmål, som du skal tage stilling til, så du kan kreere din drømmehave med den lækreste stensætning.

Havefliser til forskønnelse af havens bede og gangstier

Spørger du os, er de hyggeligste haver oftest dem, hvor græsplænen er omkranset af fine blomsterbede, køkkenhaver og gangstier. Alle elementer, som bryder med den store, frodige græsplæne. Men på samme måde som med terrassen og indkørslen er valget af havefliser også afgørende for udtryk og stemning af havens gangarealer og bede.

Vi har alt fra de små, fine chaussesten og brosten til store havefliser. Med vores udvalg af havefliser og brosten i forskellige farver, overflader og udskæringer giver vi dig rammerne for at skabe din egen, personlige haveoplevelse. Gå på opdagelse i vores stensamling og find naturstenene, som kan gøre din drøm om et vidunderligt havemiljø til virkelighed.

Hvad er prisen på havefliser fra LITHOS?

På samme måde som med alt andet varierer priserne på havefliser fra LITHOS. Alt efter hvilke ønsker du har til dine kommende havefliser, både med hensyn til størrelse og stentype, vil prisen svinge. Helt konkret har vi har fliser, som er velegnet til havegange og bedafgræsning, til priser, der starter ved 10 til 20 kr., men også større fliser til haven til priser fra 379 kr.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop