Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Havefliser
w

Gratis rådgivning

Er du på udkig efter fliser til haven, og må de gerne være ekstraordinære af udseende og med mulighed for en sammensætning, der kan bringe havens æstetik i top? LITHOS har haveklinkerne til dig, der tør gå andre veje, og som på ingen måde vil gå på kompromis med kvaliteten, fordi du vælger andet end de klassiske, kedelige betonfliser til haven. 

Vores havefliser er et flot valg til din have, som kan supplere havens græsplæne og øvrige planteliv på smukkeste vis. Havefliserne er ikke blot velegnet til belægning ved bede, lækroge eller gangstier i haven, men kan naturligvis også anvendes i forbindelse med terrasse, i indkørsel, skur, udestue eller orangeri. 

Et univers af sten, fliser og klinker til haven

Hvad enten du leder efter sten, som kan matche en have præget af mange farver, et havemiljø med mange niveauskift eller måske en parklignende have med massevis af lækroge, finder du den hos LITHOS. 

Vi har de perfekte alternativer til den grå betonflise og granitbelægning, der nok er traditionel, men som også rimer på ord som kold, uinspirerende, kedelig og trist. Med vores specialimporterede indiske natursten får du alletiders pendant til den grå haveflise og granit, som vi kender den. Sten til haven fra LITHOS udstråler varme, harmoni samt liv og inspirerer til at tage havemiljøet i brug. 

I vores udvalg af fliser, sten og klinker til haven finder du fliser med mange forskellige farvetoner, størrelser og overfladetyper. Er du til skifer eller sandsten – og skal flisen være lys eller mørk, større eller mindre? Alle spørgsmål, som du skal tage stilling til, så du kan kreere din drømmehave med den lækreste stensætning. 

Havefliser i miksede størrelser

Naturel sandsten i blandede størrelser: 29 x 29, 29 x 60, 60 x 60 og 60 x 90 cm.

KØB DEM HER…

Havefliser til forskønnelse af havens bede og gangstier 

Spørger du os, er de hyggeligste haver som oftest dem, hvor græsplænen er omkranset af fine blomsterbede, køkkenhaver og gangstier. Alle elementer, som bryder med den store, frodige græsplæne. Men på samme måde som med terrasse og indkørsel er også valget af belægning afgørende for udtryk og stemning på havens gangarealer og i bede.

Vi har alt fra de små, fine chaussesten og brosten til de større belægningssten. Med vores udvalg af havefliser og brosten i forskellige farver, overflader og udskæringer giver vi dig rammerne for at skabe din egen, personlige haveoplevelse. Gå på opdagelse i vores stensamling og find naturstenene, som kan gøre din drøm om et vidunderligt havemiljø til virkelighed. 

Godkendte havefliser til det danske klima

Vi kommer ikke udenom, at det danske vejr er omskifteligt og kan variere fra høje plusgrader om sommeren til lave minusgrader i vintersæsonen. Når du skal udvælge havefliser, er det derfor vigtigt at sikre, at fliserne, du køber, er modstandsdygtige over for dansk vind og vejr. På denne måde undgår du uheldige overraskelser som eksempelvis frostsprængninger eller overophedning af stenene. 

Selv om vores havefliser er importeret fra Indien, kan de uden problemer lægges i danske haver. LITHOS-stenene er testet hos Teknologisk Institut, der har fundet dem velegnede til det danske klima. Vælger du sten hos os, skal du altså ikke være bekymret for revner eller andre skader grundet vejrforhold – stenene kan holde sig pæne i mange år, og det endda uden de helt store krav til vedligehold. 

Priser på havefliser fra LITHOS

På samme måde som med alt andet varierer priserne på havefliser og -sten fra LITHOS. Alt efter hvilke ønsker du har til dine kommende havefliser, både med hensyn til størrelse og stentype, vil prisen svinge. Helt konkret har vi har fliser, som er velegnet til havegange og bedafgræsning, til priser, der starter ved 10,20 kroner, men også større fliser til haven til priser fra 379 kroner.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop