Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Skiferfliser

Skiferfliser fås i to forskellige nuancer…

Når råmaterialet til skiferfliserne hentes op fra bruddet i Indien har den en flot, kølig grå farve. Men farven kan også skifte til en mørkere, koksgrå næsten sort farve ved at give flisen en dybdeimprægnering. Imprægeringen beskytter også skiferfliserne mod skidt og snavs samt tidens tand.

Når først din have er anlagt og fliserne lagt i det mønster som du har valgt, så er det tid til imprægeringen.

Fliserne skal være fri for transportstøv og andet snavs inden imprægneringen foretages, så en højtryksrenser eller en god regnskylle er rigtig fint. Det er aldrig for sent at dybdeimprægnere dine skiferfliser, hvis du synes at de alligevel er lige en anelse for lyse i forhold til det, du drømmer om. Du skal som sagt blot sørge for at de er rene inden du begynder – ellers imprægnere du bare skidtet fast i stedet for – og det er jo ikke meningen.

Wetlook-imprægneringen kan købes hos STONETREATMENT eller hos Bauhaus.

Skiferfliser kløves på samme måde som sandstenen. Men skifer og sandsten er to vidt forskellige stentyper som derfor også reagerer forskelligt på den forarbejdningsproces som de er igennem. Hvor sandstenen bliver meget ujævn i overfladen, bliver skiferen det knapt så meget, dog uden helt at miste sin rustikke charme i overfladen.

 

Store skiferfliser på en regnvejrsdag

Regnvåde skiferfliser

 

Skiferfliserne fås i mange størrelser

Skiferen fås i mange størrelser – men vi forsøger at være lagerførende i følgende størrelser:
29 x 60, 60 x 60 og 60 x 90 samt i det smukke MIX-mønster, der er et miks af 4 forskelligestørrelser (29 x 29, 29 x 60, 60 x 60 og 60 x 90).

Med 60 x 60 får du en skifer, der giver din have et stringent og ensartet udtryk, uanset om du vælger den ubehandlede grålige farve eller du vælger dybdeimprægneringen, således at skiferen bliver helt sort.

Hvis du i stedet vælger 60 x 90, så får du en stor størrelse, som betyder at du får færre fuger, og dermed mindre ukrudt imellem din skifer. Skiferen i 60 x 90 er på trods af sin forholdsmæssige store størrelse en skifer, der også passer til den mindre have, hvor der ikke er plads til en stor terrasse i skifer. 60 x 90 kan lægges direkte med gennemgående fuger af enten vores hårde og ukrudtsfrie fugesand eller blot den billigere sorte stenmel, som kan købes i ethvert byggemarked. Alternativt kan den lægges i halv-forbandt eller 1/3-forbandt. Du skal blot lægge den lige som det passer dig og dine linier i haven.

 

EKSTRA LANGE MURSTEN BRUGT SOM KANTAFGRÆNSNING

Kantsten i Monsoon Black skifer

 

Skiferen fås også i massive trappetrin, hvor vi som standard har dem på lager i 100 og 150 cm. Vores standard trappetrin i skifer har en dybde på 35 cm og en højde på 14-16 cm. De passer typisk til de fleste kunders behov, så mon ikke også vi kan få det til at passe med dit? Hvis der er behov for længere eller dybere trin, så er det også muligt. Du skal blot sige til i god tid, så kan vi få dem lavet direkte på vores fabrik i Indien, hvor den fleksible produktion gør, at vi også kan lave længere og dybere trin i skiferen.

Derudover har vi også den fantastiske præ-fabrikerede cirkel på 4 meter i diameter, som du kan lægge i din have uden noget skærearbejde overhovedet. Har du behov for en ekstra terrasse, hvor du kan nyde morgensolen og en god kop kaffe, så er en cirkel i skifer en rigtig god mulighed. Hvis du har en håndværker gemt i maven, så kan du faktisk i løbet af en weekend få en ekstra terrasse i skifer, hvis du bestiller vores cirkel i skifer. Bestil din ekstra terrasse i skifer her (med link)

Har du behov for kantsten, mursten eller måske nogle chaussesten, så er vi også leveringsdygtige i disse produkter i skifer. Dette er dog ikke lagervarer, så du skal nok regne med 10-12 ugers leveringstid på disse varer i skifer. Men giv os et ring eller skriv en mail, så finder vi ud af, hvordan vi finder en løsning i skifer til din have.

 

IKKE IMPRÆGNERET 60X90 CM - KANTET MED EKSTRA LANGE MURSTEN

Skifer i 60 x 90 cm

 

Altid bedste kvalitet

Når du køber sandsten hos LITHOS natursten, så er du sikker på altid at modtage 1. klasses kvalitet.
Vores sandsten er de eneste, som har klaret de strenge danske tests ved Teknologisk Institut. Du er velkommen til at se prøvningsdokumenterne.

Det betyder også, at de nemt klarer de hårde, kolde danske vintre med til de mange temperatursvingninger omkring frysepunktet. Når vore konkurrenter nøjes med billigt købte CE-mærkede natursten, som kan købes i Indien for næsten ingen penge, så har vi investeret penge i tests udført på danske laboratorier.

Konklusionen på vores tests og de mange år som de efterhånden har lagt hos vore kunder er, at du med ro i sindet kan lægge natursten også i din have.

 

SMUK OLIVENLUND MED REGNVÅDE SKIFERFLISER I 60X90 CM

Smuk olivenlund med regnvåde skiferfliser i størrelse 60 x 90 cm

Dark

Grey

Mahogany

Naturel

Olive

Red

Sahara

Skifer

w

Fragt

Fast grundbeløb for første 3 paller. Derefter Danmarks billigste fragt på hver enkelt palle.

bestået de skrappe tests

Teknologisk Institut har testet og godkendt vores natursten til det danske klima.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop