Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Skifer-fliser

Moderne og smagfuld skifer…

Denne skifer er med sin doucede, grålige farve særdeles smuk til de fleste huse. Skiferen kan med succes behandles med en dybdeimprægnering som gør den mere gådefuld mørk.

Behandlingen foretages når fliserne er lagt og kan sagtens foretages flere år efter, hvis man synes at farven er blevet et anstrøg for lyst. Fliserne skal dog blot være rengjorte inden behandlingen påbegyndes, men dette gøres let med en højtryksvasker. Læs mere om imprægneringsproduket.

MANGE VARIATIONER:
Monsoon Black skifer findes i mange forskellige udskæringer. F.eks. i det levende CHELSEA mønster, i det harmoniske arkitektmønster i 29×60 og 60×90 cm samt i mursten, trappetrin og cirkelterrasser med en diameter på 4 meter.

Har du specielle forhold i din have, som gør at diverse standardmål ikke er anvendlige, så send os en mail og vi vil forsøge at hjælpe dig så godt vi kan. Vores leverandør i Indien står klar til at levere det umulige. Næsten kun fantasien sætter grænsen for, hvad de kan levere til netop din have.

Vi har f.eks. leveret en præfabrikeret cirkel til Jesperhus Blomsterpark på 175 m2 – se de smukke fotos herfra (indsæt link)

Som standard leveres fliserne til din have af en lastbil med truck. Trucken kan sætte fliserne på fortovet eller op i din indkørsel. Men da trucken er ca. 2,20 m bred har den ikke mulighed for at komme ind af en smal havesti og lignende. Men der er nu også mulighed for at få dine varer leveret med kran. Det bookes samtidig med dine varer i vores webshop.

Dark

Grey

Mahogany

Naturel

Olive

Red

Sahara

Skifer

w

Fragt

Fast grundbeløb for første 3 paller. Derefter Danmarks billigste fragt på hver enkelt palle.

bestået de skrappe tests

Teknologisk Institut har testet og godkendt vores natursten til det danske klima.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop