Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Havefliser

Havefliser i natursten

er det smukke og vejrbestandige valg

 

Sandsten i mange farver og skifer i nobel sort.
Havefliser og andre stenprodukter i utallige dimensioner til noget nær uendelige mange formål. Hver natursten bidrager til helheden i din have med sit eget, unikke udtryk og et mere stilfuldt alternativ til betonfliser.

Vi er altid klar på at give dig et haveflise tilbud.

De danske haveejere og havearkitekter har taget rigtig godt imod havefliserne og de øvrige produkter fra LITHOS natursten. Fra en beskeden start i 2007 har vi derfor kunnet udvide sortimentet, så vi nu lagerfører sandsten og skifer i et næsten uendeligt antal farvenuancer og dimensioner. Fliser, herregårdssten og belægningssten, kantsten og chaussesten, poolkanter og meget andet til haven og nærmeste omegn. Lige linjer og rette vinkler… eller naturmaterialernes egne, frit fabulerende mål.

Gå en virtuel tur på havefliserne i billedlandskaberne her på siderne – og bliv inspireret til selv at invitere LITHOS natursten hjem i haven, på terrassen, i indkørslen og indgangspartiet. Og indendøre. Det er en beslutning, du og din familie vil få glæde af på alle årstider årtier frem i tiden.

 

Du kan se flere havefliser i de danske haver her…

Den venlige modtagelse hos privatkunder, erhvervskunder og vore forhandlere betyder også, at vi kan videreudvikle vort koncept med natursten, der gør en forskel, hvor de produceres. Vi samarbejder tæt og tillidsbaseret med leverandørerne om at sikre gode arbejdsforhold og levevilkår for de mennesker, der bryder og forarbejder stenene for os. Men vi kan – og vil – udrette endnu mere.

 

 

SANDSTEN

En belægning i sandsten virker svalende og frisk for øjnene og sindet, når sommersolen bager og behersker. Når så regnen siler, træder nye, overraskende farvenuancer frem på de nærmest farvemusikalske sandstensfliser. Bare vent og se. Og hør. Sandstensfliser har akustiske kvaliteter. Fra snak til samtale. Fra heavyrock til jazz eller pop eller Lis Sørensen en herlig sommeraften. En sprød og lydhør tilføjelse til alt det, der kun kan ses.

Fordi LITHOS natursten importerer sandsten som belægningssten i adskillige markante farver og dimensioner til en uendelig række formål, er der allerede over hele landet anlagt fantastisk flotte haveanlæg, terrasser, indkørsler og indgangspartier.

 

KØB HAVEFLISER I SANDSTEN HER

 

Sandstenene kombineres overbevisende i danske haver med blomster, træer, buske, terræn og arkitektur. Der kan blæse et lunt strejf af Middelhavskyst ind over. Men fordi vi bygger og bor nordisk, og fordi træer og buske og blomster skal kunne tåle lidt mere vejr her end ved Middelhavet, opstår en ny og meget nordisk harmoni, når beton fliserne smides ud, og LITHOS havefliser bæres ind.

LITHOS natursten startede med at importere sandsten som belægningssten i det såkaldte arkitektmønster i størrelserne 29 x 60 cm og 60 x 90 cm. Nu fås vores sandstensfliser seks farver og i mål helt op til 89×89 cm, som formentlig kan kaldes Danmarks største størrelse.

 

 

Skifer

En belægning i skifer er sort, nobel, uudgrundelig. Et langt mere ensartet udtryk i farvespil og overflade end sandstenen. Mange kunder har efterlyst valgmuligheden. Vi fandt denne forrygende flotte kvalitetsskifer i Indien.

Skifer er genialt som den samlende faktor i et haveanlæg præget af mange farver, niveauskift og lækroge i samspil med en måske lidt urolig arkitektur. Skifer viser også sin magt, hvis det enkle skal forenkles endnu mere. Rene linjer, forfinede virkemidler, ro på farvevalget.

LITHOS natursten er alene herhjemme om at tilbyde skifer som havefliser i så suveræn kvalitet.

 

KØB HAVEFLISER I SKIFER HER

 

DYBDEIMPRÆGNERING:
Det er en smagssag om du foretrækker den oprindelige grå farve eller det natsorte udtryk, som fremkommer efter en dybdeimprægnering. Dybdeimprægneringen beskytter også mod skidt, alger og mos.

 

 

Formater og udskæringer

I hele Europa stiller haveejere, havearkitekter og landskabsdesignere stadig højere krav om havefliser i andre formater, flere udskæringer, højere kvalitet, et endnu friere farvevalg og en endnu større mangfoldighed af materialer… flere valgmuligheder og dermed flere naturlige alternativer til beton og den hårde granit, som naturen ikke rigtig kan finde ud af at variere fra glimt til glimt.

LITHOS natursten samarbejder tillidsbaseret og kvalificeret med få, men nøje udvalgte leverandører om at føre kundernes forventninger og naturens formåen sammen til nye produkter af høj kvalitet. Det er en løbende og uhyre interessant proces. Og der er stolthed og glæde hele vejen fra Indien til Danmark når noget, der begyndte som en idé i en samtale eller mail for tre måneder siden, nu er produceret og kvalitetskontrolleret og sat på paller og udskibet i containere til Danmark.

 

 

Økonomi

Vore belægningssten er alle kalibreret i tykkelsen og kan derfor lægges rationelt og forholdsvis nemt i sand eller stenmel – præcis som almindelige betonsten. Dermed sparer du dig selv for store omkostninger og en del besvær, når du lægger vore kaliberede havefliser.

Vidste du at med en fuge på 10 mm, så får du faktisk 2-3% mere areal end du bestiller, når dine havefliser er fra LITHOS. Vi regner nemlig ikke fugen med i det antal m2 havefliser du bestiller.

 

 

Tjek på kvaliteten

Kvalitet er basis i alt, hvad vi beskæftiger os med. Kvalitet i havefliser. Kvalitet i tilværelsen. Derfor rejser vi flere gange om året ud til produktionsstederne i Indien for at kontrollere produktionen og produkterne. Og for at være i øjenhøjde med arbejdsforholdene og livsvilkårene for de mennesker, der bryder, forarbejder og transporterer vore produkter.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om, hvad vi indtil nu har gjort for at sikre gode arbejdsforhold for medarbejderne hos vore leverandører. Det er vigtigt, at vi alle har noget at bestille. I Indien og hos LITHOS natursten. Det er lige så vigtigt, at vi alle sover godt og trygt om natten. Derude og herhjemme.

Dark

 

 

 

 

 

Grey

 

 

 

 

 

Mahogany

 

 

 

 

 

Naturel

 

 

 

 

 

Olive

Red

 

 

 

 

 

Sahara

 

 

 

 

 

Skifer

 

 

 

 

 

w

Fri fragt...

Over hele landet ved køb for over kr. 15.000,-

(til brofaste øer i Danmark)

bestået de skrappe tests

Teknologisk Institut har testet og godkendt vores natursten til det danske klima.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop