Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Belægningssten
w

Gratis rådgivning

BELÆGNINGSSTEN I SMUK NATURSTEN

Skal belægningen ved boligens udendørsarealer have en overhaling, og må belægningsfliserne gerne være anderledes, end hvad der typisk omgiver et dansk parcelhus? Skab sydlandsk stemning med belægningssten fra LITHOS i varme toner med moderate farvespil, der i sig selv fungerer som et dekorativt element til boligens udendørs-setting. 

Vælger du natursten som belægning, behøver det hverken at larme visuelt eller stå markant ud fra boligens look. Vores belægningssten kommer i et væld af typer og nuancer, så du kan finde lige den flise, som kan være med til at skabe en ny, anderledes og unik belægning ved dit hjem.

Sandsten

Sydlandsk stemning på en dansk terrasse. Her er vist Sahara sandsten i MIX-mønstret.

KØB DEM HER

Fra kedelig beton til unikke natursten som belægningsflise

Tager du en spadseretur gennem et hvilket som helst dansk villakvarter, vil du kunne se, hvordan det kedelige, grå betonfortov nærmest fortsætter i samme belægningsstil op gennem hver enkelt boligs indkørsel og forhave. Udtrykket bliver gråt i gråt og emmer ikke just af stemning og hygge. 

Med sandsten og skifer får du en belægning med variation, hvor du vil glæde dig over at kunne lade blikket vandre fra den ene smukke flise til den anden – alle forskellige i farve og struktur, som tilsammen danner en flot helhed, der gør din belægning alt andet end kedelig. Belægningsfliser fra LITHOS giver din terrasse, havesti eller indkørsel et særpræg og er med til at skabe den hyggestemning, som vi danskere evigt jagter indendørs og til boligens udendørsarealer. 

Smukke belægningssten til terrassen, havestien eller indkørslen i premiumkvalitet

Drømmer du om en smuk stenterrasse eller måske en indkørsel, der oser af eksklusivitet? Vi har stenene, der kan få drømmene til at gå i opfyldelse. I vores katalog finder du følgende stenvarianter til belægning: 

Skifer Fliser

Skifer i 60 x 90 cm på en regnvejrsdag.

KØB DEM HER…

Hos LITHOS finder du altså et stort udvalg af sandsten og skifer, hvorfor du – uanset stilmæssige præferencer og sted for belægning – kan være sikker på at finde en sten, som passer til dig og dit hjem. 

Vælg mellem sten i lyse toner eller mørkere nuancer og gør op med dig selv, om fliserne skal være brede, smalle, store eller små. Når du går på opdagelse i vores univers af unikke natursten bør du også se på, om du ønsker masser af variation i belægningen for et sprælsk look eller du mere er til større ensartethed for et afdæmpet indtryk. 

Find inspiration til din kommende belægning 

Har du først sat øjnene på en af vores typer af belægningssten, men kan måske ikke helt se for dig, hvordan den kan komme i anvendelse? Så kan det være en idé at tage et kig på vores mange kundefotos. Her finder du inspiration til belægning til havemiljøer i form af terrasser, havestier og udendørstrapper, ligesom du også vil kunne se billeder fra vores kunders indkørsler, indgangspartier og sågar udestuemiljøer. 

Tag en virtuel rundtur i vores katalog af belægningsfliser og bliv inspireret til, hvordan du kan bringe LITHOS-natursten hjem i haven, på terrassen og i indkørslen. Vi tør godt sige, at det er en beslutning, der vil give dit hjem dét ekstra, og som du og din familie vil få glæde af mange år fremadrettet.

Find alle de smukke fotos fra vore kunder her…

Belægningssten

Rød sandsten i en prefabrikeret cirkel med en diameter på 4 meter. Parat til lige at lægge i din have uden noget skærearbejde.

Køb kvalitetsstemplede belægningssten hos LITHOS

Med belægning fra LITHOS får du de skønneste natursten, som kommer hele vejen fra stenbrud i Indien. For os er kvalitet i stenene, vi leverer, et absolut must. Vores specialimporterede natursten er testet hos Teknologisk Institut, hvor de er fundet velegnet til det danske klima. Du kan derfor være sikker på, at stenene holder til både frost- og plusgrader.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop