Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Skifer

Med skiferen fra Indien er der kælet for detaljen

 

Er dit hus en stilren, arkitektonisk perle, der simpelthen bare skriger efter et minimalistisk og eksklusivt udendørs look? Så er MONSOON BLACK skifer lige noget for dig.

Denne skifer er prisbillig og samtidig er den sort i sort og næsten uden ujævnheder i overfladen. Skiferen kløves på samme måde som sandsten, men når skifer kløves, bliver overfladen meget mere jævn, end når man kløver sandsten. På trods af dette har MONSOON BLACK skifer stadigvæk en ru overflade, og dermed bliver den heller ikke glat i fugtigt vejr.

Med denne skifer får du en frostsikker skifer, som har den elegante, stilrene og dybsorte farve, som nok er det flotteste af skiferens mange ansigter. En elegant og eksklusiv natursten til en forbavsende lav pris.

MONSOON BLACK skifer leveres på blandende paller med fire forskellige størrelser specielt til det smukke MIX-mønster (29 x 29, 29 x 60, 60 x 60, 60 x 90 cm) – eller til det mønster, du selv ønsker at designe. Den fås også som trappesten, således at din haveløsning kan blive helt perfekt.

 

SKIFERSTEN UDSKÅRET SOM CIRKEL – DIAMETER 4 METER
I MONSOON BLACK skifer er vi endvidere lagerførende i cirkler med en diameter på 4 meter. Dermed kan du uden problemer få plads til dit havebord og 4-6 stole. Eller hvad siger du til en terrasse udelukkende lagt med de flotte fliser i størrelsen 60 x 90 cm? Du får helt sikkert en drømmehave, som ingen andre har magen til.

Som alle typer af skifer, så kan MONSOON BLACK også på sigt få et lysere og mere gråligt skær. Hvis det er løsningen for dig, så skal du bare stoppe med at læse her. Hvis du derimod gerne vil fortsætte med at have en dybsort og stilren terrasse, så anbefaler vi, at du dybdeimprægnerer din skifer med en særlig skiferolie. Der findes flere på markedet, som først trænger til genopfriskning efter 5-10 år.

I samarbejde med et uafhængigt laboratorium i Danmark er skiferen selvfølgelig testet mod bl.a. frostsikkerhed.

Produkter

Se de mange forskellige udskæringer i denne unikke skifer.

Cirkelterrasse

Cirklerne er som standard Ø4 meter – men kan på bestilling leveres i mange andre størrelser.

MONSOON BLACK SKIFER
Store skiferfliser på en regnvejrsdag

Trappetrin

Fantastiske og rustikke trappetrin.

MONSOON BLACK SKIFER

Indkørsel

Byd dine gæster velkommen med en smuk og udtryksfuld skiferbelægning i din indkørsel. Du kan få hele dit udeareal til at harmonere med matchende belægning i både indkørsel og på terrassen. Smukt og harmonisk.

Skiferen tåler selvfølgelig saltspredning om vinteren.

w

Fragt

Fast grundbeløb for første 3 paller. Derefter Danmarks billigste fragt på hver enkelt palle.

Bestået de skrappe danske tests

Kvalitetstestet på uafhængigt dansk laboratorium.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop