Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Frostsikker skifer

Smuk, frostsikker skifer.

Elegante, smagfulde havefliser direkte fra Indien til din have…

De eksklusive havefliser fra LITHOS natursten bliver hentet fra stenbrud dybt nede i den indiske undergrund. De forarbejdes, afskibes og leveres direkte til din have.

Da vi ikke har en masse fordyrende mellemled, kan vi derfor tilbyde Danmarks absolut bedste priser på frostsikker skifer og sandsten.

skifer fliser arkitektmønster

Skifer i str. 60 x 90 cm – også kaldet Soldaterfliser. Se flere fotos…

 

KØB FROSTSIKKER SKIFER HER

 

Der hentes både skifer og sandsten i adskillige farver fra Indien og vi arbejder løbende på at udvide vort produktsortiment. Har du specielle ønsker eller mål, så send os gerne en forespørgsel evt. vedhæftet en tegning så vil vi, i samarbejde med vores indiske leverandører, beregne en pris til dig.

 

Stor udvalg i farver og størrelser

De eksklusive natursten fra LITHOS finde i mange farver og udskæringer. Lige fra de små chaussesten op til de store 60 x 90, i trappetrin, poolkanter og cirkelterrasser.

Udvalget er stort og farvenuancerne ligeså. Farverne spænder fra den helt lyse sandfarvede SAHARA sandsten over i de grå, grønlige og røde toner og helt op til de koksgrå-nuancer i den mørke sandsten. Der udover findes også den gråskæggede skifer som er et rigtig flot alternativt til den grå beton. Du finder nemt en farve natursten som også passer til dit hus.

Vi har Danmarks bedste priser på de eksklusive sandsten og frostsikre skiferfliser.

Fliser terrasse inspiration

OLIVEN sandsten i MIX-mønster – se flere fotos her…

 

Sandsten og skifer som terrassefliser

Sandsten og skifer er ideelle som terrassefliser. De mangfoldige farver, den rustikke overflade og de mange størrelser gør at de kan passe til enhver bolig.

Hvis du ønsker den moderne, stilrene linie både ude og inde kan GRÅ sandsten eller MONSOON BLACK skifer være et unikt valg.

Vil du derimod have bragt sydens sol og sommer ind i havemiljøet, så kan valget falde på f.eks. den glødende røde sandsten eller måske den mangfoldige og changerende SAHARA. Valget er dit…

Klik dig evt. gennem vores billedgalleri og lad dig begejstre over de mange muligheder som du har med frostsikker skifer og sandsten.

 

 

Alle vores sandsten og skifer er blevet kvalitetstestet i Danmark på et uafhængigt laboratorium. Både for saltpåvirkning samt frost/tø. De har bestået alle tests og er derfor et solidt og holdbart alternativ til beton- og granitprodukter. Det betyder, at du med ro i sindet kan anvende vores natursten udendørs i din have og vide at professionelle har gennemtestet dem samt at de stadig vil være smukke, selv efter mange år i din have.

 

 

Frostsikker skifer

Den skønne MONSOON BLACK skifer er med til at sætte sit præg både på den stilrene, moderne villa og på den landlige idyl.

Skiferen hentes fra stenbrud i Indien, hvor den forarbejdes, kløves og afskibes i de størrelser som vi i Danmark bedst kan lide.
Stenene kan også forarbejdes i specielle mål – hvis dimensionerne i din have ikke just er standardmål. Men så må der påregnes at de vil være et par måneder eller tre undervejs.

Ring eller skriv blot hvis du har en speciel idé til din have hvor du gerne vil have den smagfulde skifer anlagt.

Vi leverer selvfølgelig også skifer i større partier og hele containere. Hvis dit projekt er stort – betyder det selvfølgelig en skarpere pris… Medsend gerne en skitse over din have – så beregner vi en pris på dit projekt hurtigst muligt.

Ønskes der en dybere, mørk farve anbefales en dybdeimprægnering.

60x90 cm skifer fliser

Smuk naturskifer fra Indien

Dark

Grey

Mahogany

Naturel

Olive

Red

Sahara

Skifer

w

Fragt

Fast grundbeløb for første 3 paller. Derefter Danmarks billigste fragt på hver enkelt palle.

Bestået de skrappe danske tests

Kvalitetstestet på uafhængigt dansk laboratorium.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop