Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Terrassebelægning

Belægning til terrasse

Med terrassebelægning er mulighederne mange. Alt efter hvilken sten eller belægningstype du vælger, kan du skabe en spændende arkitektur, som indbyder til oplevelser. En terrasse er for mange et oplevelsessted forbundet med ro – hvor du både kan sidde for dig selv og koble af eller hygge med familie og venner. 

Terrassen er et sted, der er tænkt til at være rart. Et frirum, hvor naturen kan mærkes og sanserne for alvor aktiveres. Derfor skal belægningen naturligvis tale ind i dette. Fliserne skal være flotte at se på og lækre at træde på. Hertil er belægning i natursten fliser svaret. De er en gave til dig med hang til naturmaterialer, der ønsker en terrasse ud over det sædvanlige. Lad dig forføre af LITHOS’ unikke natursten – her får du et væld af muligheder, som kan skabe de skønneste terrassemiljøer.

 

Fascinerende, smuk udendørs belægning i et væld af nuancer

Terrassebelægning med natursten er en oplevelse. Det tager belægning til nye højder og får terrassen til at handle om meget mere end blot at være et areal dækket af fliser. Natursten skaber hjerterum, de indbyder til hygge, ro og skaber en harmonisk atmosfære. Og hvem drømmer ikke om en terrasse, som kan lige netop det? 

Vores unikke natursten fås i et væld af nuancer. Fra de lyse, creme-gullige nuancer, den ægte, rødlige middelhavsstemning til den sorte, koksgrå, antrazit og dybbrune. Farvepaletten spænder bredt, og du har derfor alletiders muligheder for at finde en flise, som kan skabe den terrassebelægning, du drømmer om. 

 

Kvalitetsstemplede sandsten fra Indien 

Hos LITHOS har vi naturstenene til din kommende udendørsoase. Vi importerer sandsten af den bedste kvalitet fra indiske stenbrud – det giver dig den smukkeste udendørs belægning med hårdføre og slidstærke egenskaber, som gør, at den er holdbar i mange, mange år. Selv om vores sandsten er hentet hjem fra varmere himmelstrøg, kan du uden bekymringer lægge dem på danske udendørsarealer. LITHOS-stenene er nemlig testet hos et uafhængigt laboratorium i Danmark, hvor de er fundet velegnede til det danske klima. Belægning til terrassen med sandsten fra os giver altså hverken anledning til bekymring for revner eller andre skader grundet vejrforhold – stenene kan klare dansk vind og vejr og holder  sig desuden pæne i mange år.

Belægning terrasse

Belægning til terrasse i Sahara Sandsten – MIX-mønster

 

Sahara Sandstone 

Sahara Sandstone er det unikke, naturlige og helt specielle alternativ til den grå flisebelægning på din terrasse. Dens farvespil og struktur gør blot din have endnu smukkere og mere attraktiv. Farverne i Sahara Sandstone lægger op til en kreativ og spændende terrassebelægning, hvor ikke to fliser er 100% ens. Det skaber en fascinerende belægning med raffinerede overgange – hver gang du ser på terrassefliserne, vil du kunne finde nye detaljer, og Sahara Sandstone skaber dermed grundlaget for et væld af oplevelser. Stenen fås i mange forskellige størrelser og udskæringer, så der er muligheder til alle typer terrasser. Her kan du se vores Sahara Sandstone.

 

Dark Sandstone 

Sort med et strejf af antrazit, koksgrå og en dyb brun farve får du i Dark Sandstone. Her er de mørke nuancer for alvor på spil, og det giver en sten med dybde og sjæl, som i den grad kan skabe et lækkert terrassemiljø. Med Dark Sandstone skal du ikke være bange for det mørke – her er sort dominerende, men uden at overskygge fuldstændig og med plads til at lade de øvrige nuancer træde frem. Stenen fås i forskellige størrelser og udskæringer. Se vores Dark Sandstone her

Belægning terrasse

Belægning til terrassen i Dark Sandsten – MIX-mønster


Red Sandstone 

Vil du bringe ægte sydlandsk stemning ind i dit havemiljø, så bør du tage et kig på Red Sandstone. En sten med et farvespil fra sart sandfarvet over gylden til rødbrun og varm rød. Med denne sten får du varme farvenuancer, der bringer tankerne til sol, varme og feriestemning. Den lune, harmoniske glød skaber et perfekt samspil med terrassens blomster og havens grønne planter og træer – du får med andre ord en oplevelse for alle sanser, der bidrager til en ren wellnessfølelse. Red Sandstone er begyndelsen på en rar terrasseoplevelse, der vil give dig lyst til at benytte udemiljøet uanset tid på året. Miks størrelser og udskæringer for en unik terrasse, der matcher dit behov. Se mulighederne med Red Sandstone.

Belægning terrasse

Belægning til terrasse i Rød Sandsten – MIX-mønster

 

Grey Sandstone 

Grå er en klassiker inden for terrassebelægning. Det kommer vi ikke uden om. Men med Grey Sandstone får du meget mere end en grå sten; den giver dig nemlig alle tænkelige grå nuancer i en og samme sten. Det giver en sten med stil, der med sine minimalistiske farvekomponenter spreder en sval og rolig atmosfære over terrassen. Med Grey Sandstone som udendørs fliser til terrassen skaber du et smukt, gennemført og betagende bagtæppe, som giver mulighed for at designe frit i farver med blomster, planter og havemøbler. Gå på opdagelse i de mange størrelse og muligheder for udskæringer med Grey Sandstone her.

Belægning terrasse

Belægning til terrasse i Grey Sandsten – MIX-mønster

 

Mahogany Sandstone 

Bring associationer fra ørkenens varme sand ind i terrassemiljøet. Med Mahogany Sandstone får du varme og lune, der får de danske sommerdage til at føles som ferie sydpå. Mahogni-sandstenen er det spændende alternativ til de øvrige sandstensfarver – den mørke og livlige glød skaber en sten, som på den ene side er klassisk og elegant og på den anden side også kan skabe spræl og overraske. Farvespillet i Mahogany er en oplevelse for sig – de grå, sorte, røde og brune nuancer sender straks tankerne hen på den kendte træsort, mahogni. Du vil derfor nemt blive fyldt med en følelse af at have at gøre med en luksussten, så snart øjet fanger en terrassebelægning med Mahogany Sandstone. Se de mange muligheder med Mahogany Sandstone her.

Belægning terrasse

Belægning til terrasse i Mahogany Sandsten – MIX-mønster

 

Naturel Sandstone 

Byd et væld af liv velkommen med Naturel Sandstone-belægning til din terrasse. Her er hver sten for alvor unik – dens grå, røde og brunlige farvespil differentierer fra sten til sten. Det kan måske give anledning til at tænke, at stenen er alt andet end ‘naturel’, men stenenes unikke farvespil betyder, at du med et miks af stenene skaber en unik helhed, der betager frem for at forvirre. Naturel Sandstone er et godt valg til dig, der ønsker dele af den smukke grå farve, som ses i Sahara Sandstone, og de varme rødbrune toner fra Red Sandstone. Se de mange muligheder, som Red Sandstone giver for en smuk terrassebelægning her.

Belægning terrasse

Belægning til terrasse i Naturel Sandsten – MIX-mønster

 

Olive Sandstone

Med Olive Sandstone får du en sten med et lyst og luftigt farvesprog. En sten med en rolig grundfarve og et farvespil, der rækker fra grøn, brun til grå. Stenen giver derfor alletiders muligheder for at skabe en terrasse, som hverken larmer for meget eller er så stille, at du knapt bemærker belægningen. Det er det perfekte midt imellem-stadie, hvor du får en sten, der er smuk og neutral og samtidig varm og spændende. Med Olive Sandstone har du frie hænder til indretningen med planter, havemøbler og deslige – der er ikke den farve blomst eller det materiale, som ikke vil kunne matche den skønne sten. Se stenstørrelser og muligheder med Olive Sandstone som belægning her.

Belægning terrasse

Belægning til terrasse i Olive Sandsten – MIX-mønster

 

Monsoon Black skifer 

Sort i sort eller sort i gråt. Med Monsoon Black skifer til terrassen kan du få begge. Den kølige, reserverede mørkegrå sten lever perfekt op til, at du med gråt aldrig går galt i byen. Med en dybdeimprægnering kan du forvandle den mørkegrå overflade på stenen til dybsort. Om stenen er med et gråt eller sort udtryk, så får du en sten, som udsender eksklusive vibrationer og leder tankerne hen på luksus og kvalitet. Som terrassebelægning er vores Monsoon Black skifer et sikkert og stilfuldt valg – det er en sten, som giver ro til øjet, og som de fleste finder attraktiv. Lad dig inspirere og find Monsoon Black skifer til din kommende terrasse.

Belægning terrasse

Skifer i Arkitektmønster på en regnvejrsdag

 

Dark

Grey

Mahogany

Naturel

Olive

Red

Sahara

Skifer

w

Fragt

Fast grundbeløb for første 3 paller. Derefter Danmarks billigste fragt på hver enkelt palle.

Bestået de skrappe danske tests

Kvalitetstestet på uafhængigt dansk laboratorium.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop