Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Udendørsfliser 

Fliser til udendørs brug

Når du skal vælge fliser til husets udearealer, skal du gøre dig flere overvejelser. Nok handler det om at finde en flise, som kan holde til det brug og de omgivelser, hvor den er tiltænkt, men den må også gerne være pæn. Selv om du måske starter ud med at lede efter udendørsfliser, der kan levere både på udseende og holdbarhed, så er det nemt at ende i fælden med det altid sikre valg: den gode gamle, traditionelle betonflise. Med en sådan flise ved du, hvad du får, og du er ikke i tvivl om flisens egenskaber. Men er det helt ærligt den pæneste flise? Tvivlsomt, hvis du spørger os. 

Der findes med andre ord flere muligheder, når det handler om udendørsfliser. Faktisk findes der rigtig mange. Og det er ikke kun betonflisen, der kan holde til vind og vejr uden at blive medtaget over tid. Fx er natursten eller mere specifikt sandstensfliser et spændende valg. Sandsten lyder måske vældig sandfarvet og beige, hvis du ikke er stødt på den før. Men faktisk er denne slags fliser ikke én bestemt type og farve – de findes i såvel lyse toner som mørkere nuancer og kan fås i små som større fliseudskæringer. 

 

Fliser udendørs i Olive

Fliser udendørs i den smukke sandsten OLIVE. Her vist i MIX-mønsteret – køb det her…

 

Smukke sandstensfliser til udendørsbelægningen

Må din belægning udendørs gerne være unik, så bør du helt sikkert se nærmere på sandstensfliser, når du står over for at skulle vælge nye fliser til udendørsarealet. Hvad enten du har planer om at anlægge nye fliser til indkørslen, forme nye havestier eller skal finde terrassefliser, så kan sandsten bruges. De har altså ikke én anvendelsesmulighed, men kan bruges til et hvilket som helst projekt i udendørs regi. 

LITHOS forhandler smukke sandstensfliser i varme toner med moderate farvespil. Stenene bringer belægning til nye højder – de er ikke blot et praktisk element som fx terrassesten, der muliggør ophold på andet end en overflade af jord eller græs. Nej, belægning med sandstensfliser fungerer også som et udendørs  indretningselement. Fliserne er dekorative og eminente til at skabe stemning i en udendørs-setting. 

Når du vælger fliser i natursten får du ikke sten, hvor udseende eliminerer holdbarhed. Du får derimod sten, som er slidstærke og holder i mange, mange år, når først de er lagt. Derfor kan du trygt vælge natursten som udendørsfliser. Vælger du natursten fra LITHOS, får du en yderligere tryghed i dit flisevalg. Stenene er nemlig testet hos et uafhængigt laboratorium i Danmark, hvor de er fundet velegnet til det danske klima. De holder altså både til frost- og plusgrader.

 

Fliser udendørs i Skifer

Skiferfliser udendørs på en regnvejrsdag. Her vist i størrelse 60 x 90 cm – se flere fotos af denne Soldaterflise

 

Skab stemning med udendørsfliser i unikke mønstre

Når du skal lægge nye fliser udendørs, står du ikke bare over for at skulle vælge flisetype og -farve. Nej, du skal også forholde dig til flisestørrelse og i den sammenhæng vælge, hvordan du ønsker at lægge fliserne. Skal fliserne fx lægges helforbandt, vinkelforbandt, blokforbandt eller løberforbandt? Og hvordan skal farvespillet være? Med natursten har du alle muligheder for at kombinere farver og format, så du kan skabe en unik og ikke mindst personlig flisebelægning.  

Med et hav af muligheder kan det være en udfordring at lægge sig fast på en – eller måske svært overhovedet at forestille sig, hvordan det kan se ud. Er det tilfældet, så kan det være en idé at tage et kig på vores mange kundefotos og lade dig inspirere. Her finder du både eksempler på belægning til havemiljøer i form af terrasser, havestier og udendørstrapper, ligesom du også vil kunne se fotos af indkørsler og indgangspartier – alle med belægning i natursten.

Fliser udendørs i Naturel

MIX-mønstret består af: 29 x 29, 29 x 60, 60 x 60 samt 60 x 90 cm. Her vist i farven NATUREL – køb dem her…

Dark

Grey

Mahogany

Naturel

Olive

Red

Sahara

Skifer

w

Fragt

Fast grundbeløb for første 3 paller. Derefter Danmarks billigste fragt på hver enkelt palle.

Bestået de skrappe danske tests

Kvalitetstestet på uafhængigt dansk laboratorium.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop