Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Havefliser Århus

Smukke, lyse havefliser i Århus…

Den skønne og udtryksfulde Sahara Sandstone (på fotoet ovenover) funkler i nuancer fra det mintgule over i det crème-flødefarvede.

Du kan opleve denne samt vore øvrige farver havefliser hos forhandler Anlægsgartner Jesper Schmidt på hans udstilling i Rønde.

ANLÆGSGARTNER JESPER SCHMIDT

 

FORHANDLER SIDEN 2007
Anlægsgartner Jesper Schmidt har været med hele vejen fra den første container ankom til vort lager i Danmark i 2007. Dvs. at han har lagt adskillige tusinde m2 og han har lægning af sandsten helt inde under huden. Det betyder, at du kan tage en fagsnak med ham om dine muligheder for at gøre-det-selv eller om du evt. skal have professionel hjælp. Han er klar til øse ud af sin mangeårige erfaring med at indrette et smukt haveanlæg på den bedst mulige måde med havefliser i natursten.

STOR UDSTILLINGSHAVE
På udstillingen hos Jesper Schmidt kan du se:

 • Sahara Sandstone
 • Red Sandstone
 • Grey Sandstone
 • Dark Sandstone
 • Olive Sandstone
 • Naturel Sandstone
 • Samt Monsoon Black skifer

Kom ud og se alle de smukke havefliser i Aarhus hos anlægsgartner Jesper Schmidt, Rågholmvej 1, Følle, 8410 Rønde. Han kan også kontaktes på tlf. 86 37 39 49 for et godt tilbud på at lægge havefliser i Århus-området.

 

DANSKE KVALITETSTEST

Rigtig mange danskere drømmer om at udskifte de trætte betonfliser i haven, på terrassen og i indkørslen med belægning af naturmaterialer – f.eks. sandsten eller skifer. Men kan naturstenene tåle det danske vejrlig med sol, regn, blæst, sne og temperaturforskelle fra hedebølge til barske minusgrader?

Ja, fliser fra LITHOS natursten kan. Alle vores sandsten og skifer er nemlig blevet kvalitetstestet i Danmark på et uafhængigt laboratorium. Både for saltpåvirkning samt frost/tø. De har bestået alle tests og er derfor et solidt og holdbart alternativ til beton- og granitprodukter.

Det betyder, at du med ro i sindet kan anvende vores natursten udendørs i din have og vide at professionelle har gennemtestet dem samt at de stadig vil være smukke, selv efter mange år i din have.

Nu, holdbarheden er på plads, kan du koncentrere dig om det egentlige. At hver flise har sit eget næsten gudesmukke ansigt, fordi farvespillet og overfladens struktur er en anelse forskelligt, men altid nærværende fra sten til sten til sten. Derfor vil en naturstensbelægning markere sig med varme, glød og intensitet i din hverdag årtier frem i tiden. Modsat den altid grå beton og den afvisende granit.

Det svære ved at vælge natursten er sådan set kun at bestemme de farver og mønstre, der matcher dine drømme om en personlig indretningsløsning til din nære verden udendørs. En udfordring til dine sanser og din kreativitet. For at gøre valget nemmere for dig og din familie, så har vi udstillinger fordelt over hele landet.

FIND EN UDSTILLING NÆR DIG

 

 

NATUREN KOM FØR BETONEN…

Fliser fra LITHOS natursten er skabt på geologiens betingelser. Stenen består af sandkorn, som er presset sammen under voldsomt tryk dybt under jordoverfladen gennem hundreder af millioner af år. Derfor varierer natursten i struktur og farvespil. Dér ligger charmen. Kvaliteten af de sten, vi udvælger til LITHOS natursten, er kompriomisløst høj. Forskellighederne er det smil, naturen sender til kvalitetskontrollen, når alle papirerne er udfyldt. Og til dig.

Vi importerer sandsten og skifer fra Indien. Den rå sten brydes dybt under jorden, hvor de hårdeste og mest kompakte typer findes. Blokkene fra dybet forarbejdes med maskiner og til slut i hånden til belægningssten, dekorationssten og sågar smukke krukker, som kan tåle det nordiske vejrlig både højsommer og isvinter årtier frem i tiden. LITHOS natursten giver naturligvis garanti på alle produkter.

 

Dark

Grey

Mahogany

Naturel

Olive

Red

Sahara

Skifer

w

Fragt

Fast grundbeløb for første 3 paller. Derefter Danmarks billigste fragt på hver enkelt palle.

Bestået de skrappe danske tests

Kvalitetstestet på uafhængigt dansk laboratorium.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop