Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Danske haver

Lad dig inspirere til en ny flise belægning

Vi håber, at vores hjemmeside vil give dig inspiration til at skabe det dejlige havemiljø, du og din familie drømmer om.
Vi har komponeret billeder og ord sammen i serier, som forhåbentlig kildrer din fantasi og udfordrer din kreativitet og inviterer dig på virtuel havevandring – din havedrøm begynder lige her.

 

Køb udvalget af havefliser i vores online shop, som du finder her…

 

Sahara sandsten 4 størrelser
SAHARA havefliser i MIX-mønster
 

STENENE INDRETTER SIG EFTER DINE ØNSKER

Igen i de forgangne år har vi rejst langt for at være helt tæt på, når vore leverandører skulle virkeliggøre endnu en idé fra os. Natursten er et hårdt, men samtidig føjeligt materiale. Mulighederne er uendelige, og begrænsningerne få. Derfor kan vi præsentere et omfattende sortiment – og vi kan levere den helt rigtige løsning i specialmål til helt specielle sammenhænge.

 

 

FOR EKSEMPEL:

 • Pre-fabrikeret cirkel på 175 m2 til Jesperhus Blomsterpark. Hver sten var tilpasset og forarbejdet, så entreprenøren kunne lægge cirklen uden nogen form for tilskæringer.
 • Kanter til swimmingpools.
 • Halve og kvarte cirkler.
 • Massive trappetrin.
 • Murstensformat til kant- eller bedafgrænsning.
Stenene indretter sig efter dig og dit specielle projekt.

 

Fliser terrasse inspiration
NATUREL sandsten i denne drømmehave

 

 

LAV SELV ET TILBUD NÅR DET PASSER DIG

Vores hjemmeside har fået et omhyggeligt eftersyn. Her finder du vores helt nye webshop, hvor du har mulighed for at studere, lave et tilbud og købe Danmarks smukkeste natursten, lige når det passer dig. Lav dit eget uforpligtende tilbud på SHOPPEN. Har du en idé, eller er der et område i din have, som ikke er dækket ind af det som findes i shoppen, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil med glæde give dig råd og vejledning.

 

 

GRATIS RÅDGIVNING TIL DIG OM DIN DRØMMEHAVE

Billederne her på hjemmesiden er optaget i haveanlæg – hjemme hos vore kunder. Det er en glæde for os at komme på besøg hos de mennesker, vi allerede har rådgivet om deres anlægsprojekter. En stor glæde og en rig inspirationskilde for os at øse af, når du henvender dig om din drømmehave.

Den gode service og den omhyggelige, professionelle rådgivning er to af de væsentligste årsager til den succes, vi har med LITHOS natursten. Den tredje årsag er, at vi har Danmarks eller måske Nordens stærkeste sortiment af smukke belægningssten i topkvalitet.

Fliser terrasse inspiration

OLIVEN havefliser i MIX-mønster

Dark

Grey

Mahogany

Naturel

Olive

Red

Sahara

Skifer

w

Fragt

Fast grundbeløb for første 3 paller. Derefter Danmarks billigste fragt på hver enkelt palle.

Bestået de skrappe danske tests

Kvalitetstestet på uafhængigt dansk laboratorium.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop