Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Charlotte Sæderup Nielsen – Havedesigner

Gardenstory.dk

LITHOS natursten samarbejder med Charlotte fra gardenstory.dk


Charlotte siger: “Min have er et frirum, hvor jeg bruger meget tid på at skabe nye oplevelser, for eksempel ved opbygning af nye rum og tilføjelse af nye spændende planter. Jeg er altid på jagt efter smukke krukker og spændende nyt haveinteriør. Og når haven står i fuldt flor, elsker jeg at bruge tid på at binde buketter og kranse med blomster fra haven.

I sommeren 2020 overtog min mand og jeg en gammel tilgroet have, som vi for øjeblikket laver om helt fra bunden. Haven er som en legeplads for mig, her kan der prøves nye ideer af. Jeg er så heldig at være gift med en dygtig mand, som også gerne bruger meget tid i haven. Haven er i vores familie samlingspunkt for hyggestunder, om det så er med træsko og jord under neglene eller omkring bål eller bord med mad og drikke.”

Jeg tilbyder bl.a.:

 • Indretning af have

Trænger haven til en make-over? Eller er du gået lidt i stå med haven og trænger du til at få et fornyet blik på din have? Så er et havebesøg noget for dig.

Under et havebesøg vil vi kigge nærmere på jeres aktuelle udfordring i haven.
Det kan være I har et område i haven som trænger til fornyelse, eller et mørkt hjørne som blot ligger brak. Det er dig, der vælger hvad vi skal tale om og kigge på.
Jeg vil hjælpe jer med de nødvendige ideer til, hvordan I kan skabe en harmonisk have med rum, grønne bede og plads til hyggestunder. Du vil også få forslag til planter, som passer ind i det eksisterende haveanlæg. Du supplerer ved selv at tage noter undervejs.

 • Haveskitse

En haveskitse starter med et indledende havebesøg. Her vil vi gå rundt i haven og gennemgå jeres behov (ønsker for stier, beplantning, anlæg af bede, terrasse og ikke mindst jeres havestil og hvilke stemninger I ønsker at få frem i haven – romantisk, vildt eller med klassiske linjer? Efter besøget laver jeg en haveskitse og et stemnings moodboard. Skitsen tager 100 % udgangspunkt i jeres ønsker, og er mit bud på den ideelle løsning ud fra jeres ønsker.

En haveskitse er en enkel og farvelagt optegning. Haveskitsen viser havens rum og inddelinger. På moodboard får du udover indretningsbilleder ligeledes forslag til plantevalg. Jeg laminerer haveskitsen således den kan komme med rundt i haven. Vi vil efterfølgende gennemgå haveskitsen og moodboard over telefonen. Bor du i Silkeborg kommer jeg forbi og laver en hurtig præsentation af skitsen.

 

 • Haveplan

Med en haveplan i hånden får du et godt redskab til at kickstarte din nye have. Under et havebesøg vil jeg hjælpe jer med at finde form og facon på jeres nye uderum. Som havedesigner går jeg meget op i at haven skal passe præcis til jer, derfor er det også vigtigt, at I selv har gjort jer tanker om hvilke drømme I har for jeres kommende haverum forud for mødet.
Haveplanen tager 100 % udgangspunkt i jeres ønsker, og er mit bud på den ideelle løsning ud fra jeres drømme og ønsker.

 • Haveindretning til firmaer

Ofte har bygherre ikke brugt ret mange ressourcer på at få de udvendige arealer til at hænge sammen med den indendørs indretning. Hvorfor ikke udnytte potentialet i, at jeres medarbejdere vil nyde en pause eller et møde på en skøn terrasse i grønne omgivelser?

Få lavet en holdbar plan som matcher jeres behov. Det vil gøre jeres virksomhed til et unikt og rart sted som både kunder, leverandører og medarbejdere vil sætte stor pris på. Der er uanede muligheder for at gøre jeres omgivelser både grønnere og mere levende. Lad os drøfte mulighederne hos jer.

 • Sommerhushaven

På sommerhusgrunden skal der være plads til hyggelige lækroge, hvor man kan sætte sig hen og nyde stilheden. Her skal også gerne være en overdækket terrasse til når duggen eller regnen falder. Ungerne skal måske have en græsplæne til boldspil og gerne en trampolin. En brændestabel hvor der vokser en velduftende kaprifolie op af, udekøkken og terrasser der kan bruges morgen og aften. Med andre ord skal der være plads til mange funktioner i sommerhushaven.

Læs mere om hvad Charlotte kan hjælpe dig med…

 

ÅBEN HAVE

Kom og se min have: “Min have er fuldstændig startet op fra bunden i sommeren 2020. Få elementer er bevaret fra den gamle have. ”

I sommeren 2021 åbner jeg for første gang min nyetablerede have op i forbindelse med Havefestivalen. Hvert år arrangerer Haveselskabet havefestival, hvor du som haveinteresseret kan komme ind bag havelågen, og se andre private haver.

Læs mere om min “ÅBEN HAVE”

 

 

Dark

Grey

Mahogany

Naturel

Olive

Red

Sahara

Skifer

w

Fragt

Fast grundbeløb for første 3 paller. Derefter Danmarks billigste fragt på hver enkelt palle.

Bestået de skrappe danske tests

Kvalitetstestet på uafhængigt dansk laboratorium.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop