Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Belægningssten Falster

Fortryllende nuancer og mangfoldigt farvespil…

Den udtryksfulde Sahara Sandstone er et smukt og enestående valg til din terrasse eller gårdhave. Dens små hemmeligheder, i form af fossilaftegninger, gør den uden sidestykke blandt andre belægningssten.

Sandstone sandsten i Sahara

Sahara i MIX-mønster

 

De mange fortryllende nuancer giver Sahara Sandstone et mangfoldigt farvespil. Lige fra den lyse cremefarve til det rød-brune i de mørkeste toner. De changerende farver skal opleves live i en af vores udstillinger.

Sandstenen fås i mange forskellige størrelser, bl.a. i det udtryksfulde MIX mønster. Mønstret består af fire forskellige størrelser: 29 x 29, 29 x 60, 60 x 60 samt 60 x 90 cm.

Som et smukt supplement til terrassen kan vi også levere f.eks. chaussesten, mursten, cirkelterrasser, trappetrin og poolkanter. Alt i samme stentype og farve så det bliver en fryd for øjet og sindet i din have.

 

Chaussesten Pris

Chaussesten i farven Sahara

 

Sandsten fra LITHOS natursten er naturligvis testet og godkendt i Danmark, så du kan roligt lægge dem i din have. De er nemlig testet på et uafhængigt laboratorium som siger god for kvaliteten. Hvis du er interesseret i at læse testresultaterne – kan de ses på vores hjemmeside.

Dark

Grey

Mahogany

Naturel

Olive

Red

Sahara

Skifer

w

Fragt

Fast grundbeløb for første 3 paller. Derefter Danmarks billigste fragt på hver enkelt palle.

Bestået de skrappe danske tests

Kvalitetstestet på uafhængigt dansk laboratorium.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop