Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

Belægningssten Falster

Fortryllende nuancer og mangfoldigt farvespil…

Den udtryksfulde Sahara Sandstone er et smukt og enestående valg til din terrasse eller gårdhave. Dens små hemmeligheder, i form af fossilaftegninger, gør den uden sidestykke blandt andre belægningssten.

De mange fortryllende nuancer giver Sahara Sandstone et mangfoldigt farvespil. Lige fra den lyse cremefarve til det rød-brune i de mørkeste toner. De changerende farver skal opleves live i en af vores udstillinger.

Sandstenen fås i mange forskellige størrelser, bl.a. i det udtryksfulde CHELSEA mønster. Mønstret består af fire forskellige størrelser: 29×29, 29×60, 60×60 samt 60×90 cm.

 

Som et smukt supplement til terrassen kan vi også levere f.eks. chaussesten, mursten, cirkelterrasser, trappetrin og poolkanter. Alt i samme stentype og farve så det bliver en fryd for øjet og sindet i din have.

Sandsten fra LITHOS natursten er naturligvis testet og godkendt i Danmark, så du kan roligt lægge dem i din have – Teknologisk Institut siger god for kvaliteten. Hvis du er interesseret i at læse testresultaterne – kan de ses på vores hjemmeside.

Dark

 

 

 

 

 

Grey

 

 

 

 

 

Mahogany

 

 

 

 

 

Naturel

 

 

 

 

 

Olive

Red

 

 

 

 

 

Sahara

 

 

 

 

 

Skifer

 

 

 

 

 

w

Fri fragt...

Over hele landet ved køb for over kr. 15.000,-

(til brofaste øer i Danmark)

bestået de skrappe tests

Teknologisk Institut har testet og godkendt vores natursten til det danske klima.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop