Gratis hjælp

Få gratis hjælp af Gitte

+45 97 11 83 93

SAHARA SANDSTEN

FASCINERENDE HISTORIER I BLIDE FARVER…

Det mageløse farvespil i Sahara Sandstone funkler i nuancer fra helt lys creme over mintgul til sarte brune nuancer. Men beskrivelsen er slet ikke dækkende for det samlede, fasinerende farvespil med de raffinerede overgange. Sahara Sandstone er en ny oplevelse hver gang du ser den.

Sahara Sandstone taler et lyst og luftigt farvesprog. Du inviterer en grundtone af harmoni og enkelhed ind i dit havemiljø og mulighederne for at designe et unikt terrasse- og haveanlæg er nærmest uendelige. Om sommeren i haven vil du og din familie opleve den lyse sandsten som sval og forfriskende. Om vinteren har I udsyn til en varm og livsbekræftende kontrast til alt det kolde og barske.

Sandsten belægningssten og belægningsfliser

Sahara sandsten i det smukke mix-mønster. Se mange flere fotos her…

 

EN PALET AF MULIGHEDER

Det er helt fortjent, at den smukke Sahara Sandstone stadig oftere vælges i stedet for kolde og skarpe løsninger i beton og granit. Netop farverne i Sahara Sandstone opfordrer til at skabe anderledes løsninger, og farvespillet i kombination med de mange forskellige størrelser, giver dig uendeligt mange muligheder. Du kan vælge over hele paletten af produkter: Chaussesten, kant- og mursten, trapper, paller med ensartede eller blandede størrelser fra de helt små til de meget store dimensioner.

 

Sahara sandsten i det smukke mix-mønster. Se mange flere fotos her…

 

Dark

Grey

Mahogany

Naturel

Olive

Red

Sahara

Skifer

w

Fragt

Fast grundbeløb for første 3 paller. Derefter Danmarks billigste fragt på hver enkelt palle.

bestået de skrappe tests

Teknologisk Institut har testet og godkendt vores natursten til det danske klima.

danmarks billigste

Altid sandsten og skifer til konkurrencedygtige priser.

Få tilsendt et katalog

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop